Friday, December 28, 2007

IS THERE LIFE AFTER XMAS?

 • Luulitte varmaan että olen muuttanut Timbuktuun. En ole pitänyt näin pitkää blogitaukoa kahteen vuoteen. En ole myöskään pitänyt pariin vuoteen niin pitkää lomaa opetuksesta kuin nyt. Jatkan vasta 7. tammikuuta ensi vuonna.
 • Jouluaattona oli hauska löytää kaupoista alejuttuja, kuten rasia kirsikoita eurolla. Heti joulun jälkeen meidän ruokakaupassa oli kaikki loput suklaarasiat ja muut suklaaihanuudet eurolla per rasia, pönttö tahi pussi. Ostimme suklaarasian ja pussin kuusenkoristeita. Oi turmelusta! Mutta juhannus on joka vuosi ja silleen.
 • Parasta tässä jouluntienoossa on ollut lukeminen... Luen neljää kirjaa vuorotellen. Toinen ehdottoman tervehdyttävä ja elähdyttävä asia on flunssa joka pisti aktiivisuuteni poikki viikkoa ennen joulua. En ollut tajunnutkaan toimivani kuumeisen lähellä uuvahtamista. Sitä ei huomaa ennen kuin sen havaitsee. Ne jotka ovat kokeneet tietävät mistä puhun.
 • Tänään siivoilin, kävin tunnin kävelylenkillä, deletoin vanhoja meilejä. Hyvä että ääni ei ole vielä käyttökunnossa ja on pakko ottaa iisisti. Puolisko lähti keilaamaan. Kaikki on hiljaista ja rauhallista. Erittäin mu-ka-vaa.

12 comments:

 1. Joulualeet on mainioita, mutta jouluaattona ei saa mennä kauppaan, yks päivä vuodessa sais olla ihan kiinni...

  ReplyDelete
 2. Jouluaattona oli fantastista mennä kauppoihin; ensinnäkin kaipasin ihmisten ilmoille koska olin ollut flunssaisena sisällä edellisen viikon, ja toiseksi ostarilla oli rauhallista ja kivaa.

  ReplyDelete
 3. On se ihan hyvä pitää pientä lomaa bloggaamisesta kahden vuoden välein :)

  ReplyDelete
 4. Ooon, on. Eloa on joulun jälkeen, mutta katsotaan sitten vuodenvaihteen jälkeen.
  Joskin aina on kaikesta selvitty - ennemmin tai myöhemmin.
  Mutta kun luet 4:jää kirjaa sekasin, niin eikös siitä synny jo uusi kirja ja juoni?
  Mutta toivon Sinulle pikaista paranemista. "Aikuisten oikeesti".
  (Nyt sen uskallan toivottaa kun kerran puolisko keilaamassa. Ettei kuule.)
  ;>)

  ReplyDelete
 5. Kuulostaa täydelliseltä:)

  ReplyDelete
 6. Hyvin sanailtu, Olematon :)

  Kale, Puolisko on jo palannut keilaamasta, heh. Voin rauhoittaa sinua noitten lukujeni suhteen: kirjoissa ei ole juonta, ne ovat paremminkin tietoteoksia. Yksi käsittelee buddhalaisuutta, toinen onnistumista elämässä, kolmas on kasvatusopas, neljäs puhuu luovuudesta. Hirveän hauska ajatus että lukisi neljää romaania eikä enää tietäisi kuka kuului mihinkin kertomukseen :D

  Inkivääri

  Niin minustakin :) Pidän positiivisuudestasi.

  ReplyDelete
 7. (koska kaupoissa rauhallista aattona, niin pitäköön kiinni kokonaan, joulurauha kauppiaillekin)

  ReplyDelete
 8. Me menimme heti kun aukenivat, siksi rauhallista. Poistuessamme oli jo vilkkaampaa. Samoin tapahtui tänään, ja yleensäkin kun käymme ostoksilla.

  ReplyDelete
 9. Tervehdys!
  Hi Rita!
  I hope you had a great Xmas... looks like you did... Have a Happy New Year as Well...
  It's MY YEAR next year (supposedly)... being the Chinese Year of the Hamster/Rat!!

  ReplyDelete
 10. Ihan surkeeta, jos ihmiset eivät osaa suunnittella sen vertaa, että kaupoissa juokseminen jouluaattona vois siirtää johonkin muuhun ajankohtaan. Eri asia, jos sairaalat ja palokunnat töissä.

  ReplyDelete
 11. Gledwood, Your Finnish is more fluent than ever! Greetings to you, too :) Hamster and/or rat, are you? I'm a snake, so better watch out (wink, wink). I might have you for breakfast.

  Hannele

  Nooh, nooh. Kukin käyköön kaupassa silloin kuin käy. Kauppiaat lienevät tyytyväisiä kun asiakkaita riittää. Sitä paitsi hyvästä suunnittelusta kertonee että me ostimme ensi vuoden joulukortit nyt aattona tarjouksesta. Joulukuu on meidän alalla niin kiireistä aikaa, että emme millään jaksaisi lähteä joulukorttiostoksille joulun alla.

  ReplyDelete
 12. Tarjouksia voi olla vaikka välipäivinä, eikä jouluaattona. Kauppias ei aina niin onnellinen, hänelläkin on perhe, joka odottaa häntä.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.