Saturday, April 05, 2008

EI OLE SEINFELDIN VOITTANUTTAMy all time favourite TV Show; Seinfeld. There aren't enough words. I love it.

Täydennettiin DVD-kokoelmaamme loppupään jaksoilla, ja alettiin katsella ihan alusta alkaen pari viikkoa sitten. Sanat eivät riitä ihastustani kuvaamaan. Joka jakson alussa pieni pätkä Jerryn lavakoomikkoesitystä. Oivaltavia hassuja huomioita arkisista asioista kuten ihmisien käyttäytymisestä vaatekaupassa tai naisten ja miesten eroista.

Ja sitten se eksentrikko naapuri. Kramer. Hih ja hah. Toisinaan huh. Tupsahtaa aina yllättäen Jerryn asunnon ovesta, liukuen, lipuen tai pyörähtäen. Taiturimainen kaatuilija.

George. Georgie Porgie. What can we say about George? Hermoilee. Valehtelee. Esittää olevansa arkkitehti Art Vandalay. Tai meribiologi. Joutuu tilanteisiin, joista ei helppoa ulospääsyä. 

Elaine. Loistava komedianäyttelijä. Elainen rooliin oli ollut ehdolla myös Rayn vaimo sarjasta Everybody Loves Raymond. Siinä on toinen suosikkisarjani. Mutta ei ole Seinfeldin voittanutta. 

Voi hitsi sitäkin jaksoa missä Elaine ottaa liikaa lihasrelaksantteja kipeän selkänsä vuoksi ja on sitten idioottimaisen hyvällä tuulella juhlissa. Hymyilee korvasta korvaan ja huutaa "Stellaaa..." kun hänelle esitellään eräs Stella. (Siltä varalta että joku ei ole nähnyt tai lukenut Tennessee Williamsin näytelmää Street Car Named Desire, mainitsen että siinä aviomies huutaa ikkunan alla  kadulla vaimoaan Stellaa.)

Ja mutta hei jospa menis katsomaan telkkaria! Nyt Seinfeldiin tulossa naapuri Newman...

2 comments:

  1. NOW you're talking!!! Olen katsonut kaikki Seinfeldit ainakin kolme kertaa. Loppujaksot tietenkin vaimenevat, kuten pakostakin kaikissa sarjoissa, eihän uusia tuoreita ideoita riitä kymmeniksi vuosiksi.
    Seinfeld aikoo tulla takaisin jollakin sarjalla. Sillä on perhe - kaksi pikku tytärtä, mutta heidän elämänsä juoruja ei juuri missään näy.

    ReplyDelete
  2. Utuinen: Kiva lukea kommenttisi. Mekin olemme katsoneet jaksot muutamaan kertaan:) Tällä katsomiskerralla huomasimme että emme osaa jutuista muistaneet vaikka olemme nähneet. Hurraa huono muisti! :D Vanhat jutut ovat taas uusia.

    Seinfeld uudessa sarjassa? En ole kuullutkaan. Jos siinä on eri käsikirjoittaja kuin aikaisemmin ja joku ihan erilainen konsepti, saa nähdä vieläkö tykkäämme. Jerry esitti omaa itseään noissa alkuperäisissä joiden nimi oli alkuun SEINFELD CHRONICLES. Ehkä hän pitää saman idean edelleenkin. Toivottavasti nähdään Suomessakin!

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.