Sunday, April 20, 2008

VOIHAN PERSIAN PERSIKAT!Inform the Press! I now master three hours of Pimsleur's Persian. It's in 30-minute pieces and I just listened, repeated and learnt the sixth portion of Farsi.

Ilmoittakaa lehdistölle. Halllitsen kolmen tunnin satsin kielikurssiani. Olen kuunnellut, toistanut ja opetellut kuusi 30 minuutin ohjelmaa, kunkin niistä kahteen kertaan.

Tapaamme tänä iltana persialaisia ystäviä. Ilokseni huomasin että puoliso otti äsken kielikurssin ekan cd:n ja painui kellarikerrokseen omaan työhuoneeseensa aloittamaan opinnot. 


5 comments:

 1. Onnittelut!
  Olet suorittanut ison urakan!
  Ja vielä puolisonkin saanut mukaan...

  =)

  ReplyDelete
 2. Tervehdys Hallatar... Juuri tulimme kotiin. Tapasimme persialaisia ja tuli vähän kieltä käytetyksi. Puoliso osasi sanoa sanan bebakhshid (=excuse me), jota toisteli kaikissa tilainteissa :D

  ReplyDelete
 3. traumaattinen muisto tulee mieleen, kun isäni osti grammafoonin ja sanoi, että saan kuunnella vain saksan ja ruattin kielilevyjä (ei Beatles ja sellaista)

  ReplyDelete
 4. Uh, tosiaan traumaattista :( Mahtavatko kaikki vanhemmat nykyäänkään ymmärtää että musiikki on hyödyllistä eikä turmiollista?

  Sitä paitsi Beatles-levyistä olisi oppinut englantia!

  ReplyDelete
 5. 65-vuatias musiikiope sanoi, et Beatles roskaa.
  Vaikka ihan oikeesti et taida löytää sinfoniaorkesteria, joka ei olisi soittanut Beatles-musiikkia.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.