Tuesday, May 20, 2008

TYÖSUORITUKSIA JA TUPPERWAREASain juuri tuoreen Tupperwaren myyntikatalogin kun siivoojamme Piia oli yhtäkkiä hupsis päättänyt ryhtyä Tuupovaara-myyjäksi.  Heti ajan salliessa luen esitteen kannesta kanteen mutta tällä hetkellä aika ei salli muuta kuin pikaisen blogipäivityksen ja sitten taas työpäivää jatkamaan. Aamupäivä täyttyi siivoojan töitten ihailusta ja Roosan kanssa seurustelusta. Loput ikkunat tulivat pestyiksi, matot tampatuiksi, pari kunnioitettavaa pinoa t-paitoja silitetyiksi. Aina ihmeellistä nähdä työsuoritus joka vastaa kahden tai kolmen normaalin ihmisen aikaansaannoksia vaikka sen suorittaa vain yksi ihminen. Mielellään sellaista katselee, etenkin jos siinä on oma koti joka tulee kuntoon. Ja pikku Roosakin teki duunia; kasteli mansikkamaan, keräsi kuivuneita koivunoksia pihasta, nouti postin postilaatikosta. Lopuksi vielä nostin hänet työpöydälleni avaamaan tuuletusikkunan. Kas kun äitinsä oli ikkunat pestyään tullut laittaneeksi sen lukitusasentoon niin ylhäältä että en sinne ylettynyt. Kyllä Roosa ja minä konstit keksimme.


9 comments:

 1. Tollasta mies halusi joskus, minä en, kun päivämäärät häviävät, lisää turhaa työtä, vie tilaa ja sisällysluettelot puuttuvat (nyt kun vieraat voivat olla gluteeni- laktoosi tai muuta)

  ReplyDelete
 2. Hannele: Meillä ei ole niin monimutkaisia systeemejä. Tunnistan kaurahiutaleet ja sokerin ulkonäöstä kun purkki on läpinäkyvä :) Astioiden laatu on ihan toisenlainen kuin halpojen purnukoiden.

  ReplyDelete
 3. halvat purnukat kelpaa :)

  ReplyDelete
 4. Retkille ja tuollaiseen on hyviä Tupperwaren juttuja, lattuskaisia lautasia kannella, sun muuta. Poikien suosikkeja.

  ReplyDelete
 5. Yksi huono puoli; Joitakin kansia en ole saanut auki, joitakin en ole saanut kiinni :D Mutta ne muut astiat ovat TOSI mieluisia.

  ReplyDelete
 6. siis jos purnukat keittiön kaapissa, ei kait niitä tartte hermeettisesti sulkea... Eri homma retkellä.

  ReplyDelete
 7. (minäkin kun haluan ne kahvikermat retkelle, silloin kunnon kansi hyvä olla)

  ReplyDelete
 8. Joo ja jääkaappirasiat on hyvä saada kiinni.

  Selailin Tupperwaren luetteloa ja siellä näyttäisi olevan myös etikettejä tilattavaksi. (Kun aiemmin oli puhe että halusit tekstiä purkkien kylkeen.)

  ReplyDelete
 9. nja, ei ne omat etiketit, "taskut"; siinä tapaukses leikkaisin paketin tekstin - kuitenkin ne omat paketit parhaat, niissä ne PÄIVÄmääräkin.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.