Thursday, July 03, 2008

Sukkuloina sukuloimaan


Kylmäspray tuoksuu joltain mustilta pastilleilta, en muista miltä, ehkä Gifuilta? Suihkaisin hyttysenpuremaan. Ei aavistusta auttaako mitään mutta lomatunnelmissahan millään ei ole mitään väliä. 

Kuva ei postaantunut mutta hällä väliä, lällällää.

Nyt on aikaa ajatella muitakin kuin työkontakteja. Kalenteriin ei ole merkattuna minkäänlaisia velvollisuuksia muutamaan päivään. Huomenna pökäistään sukuloimaan, pötkössä sukkuloina.

Eilen shoppailtiin ympäriinsä ja ensin törmättiin Mikkoon ja Villeen isänsä Jarin kanssa, sitten kahteen Tiinaan, ja vaihdettiin kuulumisia.

Tulimme ostaneeksi DVD-pyörittimen lakkoilevan tilalle. Teimme huisin kivan löydön: Two And A Half Men - kolmas tuotantokausi. Nyt puuttuu vielä toinen tuotantokausi, mutta eiköhän sekin jostain putkahda.

On tullut postikortti Roomasta entiseltä opiskelutoveriltani Irjalta ja toinen siivoojani perheeltä heidän Thaimaanlomaltaan. Norsuja, jättiperhosia, meduusoja, tulikärpäsiä... uintia meressä ja vesiputouksen alla. 

Muutama Hesari sukulaisiin tuliaisiksi. Vaihdokiksi saadaan pari Aamulehteä. Pienenpieni blogitauko odotettavissa.

5 comments:

 1. Charlotta5:12 pm

  HEH! Sukulointia sukkuloina :) Toivon oikein mukavaa sukulointia!

  ReplyDelete
 2. Christa11:21 pm

  Hei Rita! Olen aivan hulluna blogiisi ja ajattelin muistaa sinua jotenkin jättämällä "jäljen itsestäni". Merkintöjäsi on ihana lukea ja niitä lukiessa minulle tulee jotenkin sanoinkuvaamattoman välitön ja leppoisa olo. Kirjoituksistasi välittyy rauhallinen ja avarakatseinen elämän otteesi :) Toivottavasti jaksat jatkaa kirjoittamistasi vielä piiiitkäään :) Oikein mukavaa ja aurinkoista kesän jatkoa!

  ReplyDelete
 3. Ai täällä on Ch:lla alkavien tyttöjen kommentteja :)

  Charlotta: Terveiset Tampereelta. Ajettiin sinunkin sukulaisiin osoittavan kyltin ohi mennen tullen ja ihmeteltiin kun ei ollut Ph:lla kirjoitettu vaan F:llä :D

  Christa: Arvannet että tykkään kommentistasi niin että kehräisin jos olisin kissa :) Sinun lausuntosi sopisi prikulleen suositukseksi työnhakuanomuksen oheen jos olisin töitä hakemassa. Kuvaamasi ominaisuudet ovat mielestäni nimittäin erittäin toivottuja opettajalle.

  Olen kirjoittanut aina, niin nuoresta asti kuin jaksan muistaa, joten on mitä todennäköisintä että jatkan. Sydämellinen kiitos kommentistasi :)

  ReplyDelete
 4. Hyttysenpuremaan ei saa koskea lainkaan.
  Hiero piharatamolla, tai kylmällä vedellä.

  ReplyDelete
 5. Piharatamolla - really? Nyt äkkiä hakemaan pihasta...

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.