Thursday, August 28, 2008

Kesäkauden päättäjäiset, syyskauden avajaisetÄiti on kuulemma saanut kaakeleille maalaamansa auringonkukat kehystettyä. Sunnuntaina nähdään millainen taulu siitä tuli. Se vierailu merkitsee kesäkauden ja letkeän ajan loppua ja kurinalaisemman ja tiiviimmän työkauden alkua. Tällä viikolla on vielä voinut sekoilla ja sikailla. 

Alkuviikosta löytyi pikkunukkeja sohvien istuintyynyjen välistä lapsivierailijoiden jäljiltä. Eilen sain inspiraation hakea pihasta raparperia ja tehdä hilloa. Saman tien paistoin lättyjä, joiden tuoksu ilahdutti ensin kotiin tulevaa puolisoa ja sitten vielä minua pitkin iltaa. 

Yhtenä aamuna kirjoittelin Jean Louisille meiliä jossa sekoitin ranskaa ja espanjaa hölmösti, mutta ihan ilman stressiä tai estoja. Ihmettelin siinä sitten että oho eihän ayer ole ranskaa...ööö... sehän on hier ( = eilen ), korjataan. Juu, ja "ja" pitää olla ranskan kielessä et eikä y. Höh, onpa ranska painunut takaraivon takaosiin. Ei silti että se kommunikaation kannalta haittaisi, JL kun osaa espanjaakin. 

Ensi viikolla joudun työasioissa pitämään parempaa kuria itselleni ja olemaan tarkempi, mutta sitä ennen on vielä muuta säpinää, nimittäin ystävämme Mirkun muutto ja sukulaisvierailu Tampereella.  Olkoon tässä viikonvaihteessa kesäkauden päättäjäiset sekä syyskauden avajaiset. 

A propos, bytheway, hammasharja on kuulemma hyvä vaihtaa neljä kertaa vuodessa, aina vuodenajan vaihtuessa. Kalenterin mukaan maanantaina, syyskuun ekana. Merkataanpa muistiin.

6 comments:

 1. Raparperikiisseli on meiän mieleen, raparperin voi pakastaa tulevia tarpeita varten ihan sellasenaan, vähemmän vie tilaa, joskiehauttaa jinkun minuutin.

  ReplyDelete
 2. Taidanpa ottaa vinkkisi - kiva, kiitos!

  ReplyDelete
 3. Ihan vaan muovipussissa pakastan. Kaikki marjat.

  ReplyDelete
 4. Briljantti nimimerkki tuo "laiska puutarhuri" - just mulle sopiva :)

  ReplyDelete
 5. Hammashygienikolta sain kultatähden :)

  ReplyDelete
 6. Kultatähden - kuulostaa hyvältä, vaikka en tiedäkään mikä se on. Oletan että kunnollisuusmaininta; du har varit mycket duktig...

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.