Saturday, February 28, 2009

Onnistuneet mattokaupatTuossa työhuoneeni matto, ehkä pari vuotta vanha. Se on väritykseltään oikeasti kirkkaampi kuin kuvassa.  Meillä on makuuhuoneessa sänkymattoina samanlaiset mutta pienemmät. Olisimme aikanaan ostaneet lisääkin mutta siihen mennessä kun päätöksen teimme noita samoja ei enää löytynyt. 

Nyt ollaan metsästetty iät ja ajat yhteen huoneeseen sopivaa mattoa, ja tänään sen vihdoin jäljitimme mattoliike ELSEstä Itäkeskuksesta.  Yksi ongelma oli koko. Halusimme pienemmän kuin entinen mutta kaikkialla vaikutti olevan samat standardikoot. Nyt selvisi että ELSEstä saa tilaamallakin erikokoisia mattoja. Tämä oli juuri hakemamme koko joten ei tarvitse tilailla. (Alla olevassa kuvassa)

Yksivärisissä puuvillamatoissa oli useita kauniita. Meille mieluisimmaksi pinosta nousi limenvärinen, tässä kuvassa himmeämpi kuin luonnossa. Koti on tärkeä. Viihtyvyys tärkeä. Miksi tyytyisi johonkin mistä ei nauti kun hellittämättömällä etsimisellä saa mieleisensä? Tai teettämällä. Sekin selvisi että tuossa putiikissa toiveet toteutuvat.

Ihan kuin kaikki sujuisi tänään erityisen hienosti.  Meillä on vihdoin toiveittemme matto, joka lisäksi osoittautui erittäin edulliseksi hinnaltaan, ja kirjakaupasta löytyi molemmat teokset joita menin sieltä etsimään. 


6 comments:

 1. Kaunista vihreää on mattosi ja varmasti mukava jalan alla:)

  ReplyDelete
 2. INKIVÄÄRI: Kiitos, mukava on. Hivenen laineilla kun oli rullalla mutta suoristuu kun kävellään päällä. Nyt olisi kunnon lattajalat poikaa :D

  ReplyDelete
 3. Kauniiin vihreän värinen on uusi matto! Minäkin pidän eniten yksivärisistä matoista, täällä on sellaisia vaikeata löytää.

  ReplyDelete
 4. Matto miellyttää minuakin kovasti! Minustakin kotiin hankitaan vain mieluista. Tällä hetkellä olen paljon kotona, joten haluan että täällä on viihtyisää.

  ReplyDelete
 5. Nätti väri. Olemme oppineet, et jos jotain haluaa, on mietittävä kerralla ja ostettava, harvoin saa samoja jälkeen päin. Oli kysymys vähän mistä vain. Uudet värit ja mallit joka vuosi.

  Kirjatkin hävivät nopeasti kirjakaupoista. Antikvariaattiin (ja antiikkikauppaan) saa mennä, jos pitää lisää saada.

  ReplyDelete
 6. YAELIAN: Ihmetytti kovasti että yksivärisiä mattoja ei tahtonut löytää sitten millään, eikä selkeän värisiä. Kaikki oli nuhruisen oloista mattaa, hyh :( Kyllä ollaan nyt tyytyväisiä!

  KATILEIN: Exactly! Sehän on lisäksi sinun työympäristösi. Perheen viihtyvyys kotona tärkeää.

  HANNELE: Saman olemme me huomanneet, ja esim. työhuoneen maton kaappasimme heti kainaloon kun sen näimme, samoin sänkymatot.

  Toisaalta tuossa piilee heräteostoksen vaara. Kannattaa pitää järkikin mukana.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.