Monday, February 02, 2009

Päivä senkun paraneeAurinkoa, lunta, pikkupakkasta. Ei voi kun parempaa pyytää. Aamun puhelinoppilaan kanssa vedin läpi kolmen kohdan ohjelman. Hyvin sujuu kun suunnittelee ja valmistelee. Tehokas, monipuolinen puhelu, ja hauskaakin meillä molemmilla oli. Nauroimme.

Yksityisoppilaan kanssa niinikään edistyttiin valtavasti. Eläkeläismies, ei ole koskaan aikaisemmin opiskellut englantia. Olen ottanut opetusmetodiksi itse keksimäni suggestopedian ja muun jutun yhdistelmän. Voi pojat että kielitaito karttuu! 

Jo ennen aamupäivän liveopetusta kirjoittelin palautteita niille jotka olivat palauttaneet eilen lähettämiäni nettitehtäviä tehtyinä. Kaikki sujuu mainiosti ja sutjakasti.

Sain lisää hyvää tuulta ulkoilusta ja ruokakaupassa käpäisystä. Paluumatkalla vastaan tuli "Perkule-mies" ja hänen kanssaan juttelu sai jo kestohymyn kasvoilleni. (Lukekaa vanha postaus jos kiinnostuittel) 

Hän kysyi leikillään miksi olen niin kauheasti ostanut ruokaa että reppukin kahden kassin lisäksi. Sanoin että tsot tsot eihän se kaikki ruokaa ole. On tässä Kodin putkimiestäkin. Hän lähtiäissanoiksi että "perkule, mene nyt putkitöihin". Nauraen lähdimme omille tahoillemme, minä kävellen, hän invamopollaan.

Päivä senkun paranee. Seuraavaksi lounasta, ja pala eilen paistettua pannukakkua.

Yritin muuten rekisteröityä TV:n sivuille jotta saisin katsotuksi menettämäni Derrick-jakson mutta se ei onnistunut. Pitää vielä yrittää.

 

3 comments:

 1. Hyvältä tosiaankin kuulostaa sun päivä:-)
  Tuo suggestopediaopetus on kyllä aivan uskomatonta:joskus 10 vuotta sitten se palautti kaiken aiemmin oppimani muttei käyttämäni saksankielen pääkoppaani plus vielä lisää sellaista, mitä en tiennyt aikaisemmin. Muuta opetusta sellaiseen yhdistämällä syntyy varmaankin loistavaa tulosta!

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa hyvältä, aurinko paistaa täälläkin.

  ReplyDelete
 3. YAELIAN: Suggestopedia sopii monelle sellaiselle joka ei muuten viihdy koulun penkillä. En ole koskaan osallistunut itse enkä opettanut varsinaista suggestopediaa, mutta olen ottanut siitä joitakin käyttökelppoisia ideoita ja yhdistän sitä muuhun.

  Tuo kuvaamasi elvytystyyppinen opiskelu kuulostaa sikamaisen hyvältä!

  HANNELE: Kevään tuloa enteilee talviaurinko! Kiva että göteborgilaisetkin saavat siitä nauttia.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.