Friday, April 17, 2009

Lällällää MurphyGoodbye, old friend. I think my ipod died. It was still brand new when I took that picture. Now I look at the picture and the box looks like a coffin. I had to take out my old walkman when I went for a walk. 

Taitaa olla aika sanoa hyvästit vihreälle ipodilleni. Ei ole elonmerkkiä. Otin vanhan walkmanini esiin kun lähdin kävelylenkin kautta kauppaan. Huh että näyttää nyt arkulta tuo laatikko vaikka oli uutukainen silloin.

Murphy's law: The queue in which you are standing is the slowest.

Haha, in your face, Murphy! Yesterday there were two very long queues, but before I could pick one, they opened a third check out point, and I was the first customer there.

Double haha, the same happened today! Couldn't believe my luck.

Eilen oli kaksi pitkää kassajonoa, mutta pääsin suoraan kolmannelle jota juuri tultiin avaamaan. Murphyn laki ei toteutunut kohdallani, lällällää. En tiedä miten on mahdollista mutta sama tapahtui tänään!

Parasta olla lällättämättä. Mitenkäs se vanha sanonta menee että pitkä ilo.. eikun itku pitkästä ilosta... Öh ja äh.... Nauru... ei se noin mene.

5 comments:

 1. Mun iPod simahtelee välillä, mutta lähtee sitten taas käyntiin kun ensin odottaa että sen akku tyhjenee ja sitten lataa sen uudestaan.

  ReplyDelete
 2. Ehkä mä olen päästänyt pesiytymään tuon Murphyn luokseni, mutta pitänee ryhtyä sitä oikein ajatuksella pois ajamaan. Jos sitten vaikka pysyisikin poissa.

  Olen kyllä aina ihmetellyt tuota sanontaa, että itku pitkästä ilosta. Vai tarkoittaako se, että ilostakin voi itkeä, että itkun kyyneleet ovatkin naurun kyyneleitä. Tiedä sitten.

  ReplyDelete
 3. II: Kohtalotoveri :) Tämän ipodin olen ostanut marraskuussa 2006. Sen edeltäjää piti ladata yhä useammin loppua kohti. Tämän nykyisen latasin juuri eilen, sitä ennen se meni pimeäksi parina päivänä. Yksi kikka on painaa yhtäaikaa keskellä olevaa pyörylää ja yläreunaa 20 sekuntia, mutta tänään se kikka ei enää tepsi. Parasta hankkia uusi.

  Yritin laittaa latautumaan sinun kommenttisi luettuani mutta pimeänä pysyy. - Olkoon yön yli. Katsotaan jos huomenna sattuisi heräämään :)

  YVIOON: Se on asennekysymys enemmän kuin mitään muuta, siitä olen varma!

  Itku pitkästä ilosta - Noin se sanonta menee! Nyt tuntuu tutulta. Olin aikaisemmin kahden vaiheilla.

  Vanhemmat varoittelevat lapsia tuolla sanonnalla. Jos liikaa ilakoidaan ja riehutaan, kohta sattuu jotain ja sitten itketään. Se on ajatus. Hmm.. taitaa usein toteutua lasten leikeissä. Silti hölmön negatiivinen elämäntapa aina varoa nauramasta. Parempi sanonta olisi: Naurakaamme nyt, myöhemmin ei ehkä enää naurata :)

  ReplyDelete
 4. Juuri eilen puhuttiin noista vanhoista sananparsista . Lähestulkoon kaikki ovat kielteis sävytteisiä . Paljon on tullut vahinkoa niiden kautta . Esimerkiksi minä en kykene uskomaan jos joku sanoo teitpä nätin kuvan tai piirroksen . Ajattelen aina , no eihän tuo ole kummoinen . Hyvin vaikeaa olle hyvillää tekemisistään .

  ReplyDelete
 5. KYLLIMARJAANA: Taitaa olla aika että uudistamme sananparret. Jokainen voi päättää että käyttää rohkaisevia sanontoja, muuttelee vanhoja myönteisiksi
  ja ottaa niiden sisällön omakseen. Ajat ovat erilaiset. Varsinkin jos itse otamme ja muutamme ne erilaisiksi.

  Minä olen aikuiskasvattajana huomannut tuon "ei se nyt ole kummoinen" - ajattelutavan oppilaissa. Eivät osaa ottaa kehuja. Ihan pitää pakottaa heidät hyväksymään että hyvin meni ja saa olla ylpeä itsestään :D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.