Monday, May 04, 2009

Käden taitojaNostan hattua ihmisille jotka osaavat tehdä käsillä. Harrastin teini-iässä käsillä kävelyä ja telinevoimistelua, ja osaan kohtalaisesti piirtää, mutta muuten lukeudun paremminkin teoreetikoihin ja älymystöön. Lauantaisten kutsujen emäntä on kätevä keittiössä ja käsitöissä. Kuvassa näyte hänen keraamisista luomuksistaan. 

Some people are good with their hands. The hostess of our dinner party knows her way around the kitchen, is good at sewing, and has now taken up ceramics as a hobby. Look at that objet d'art in the picture. Doesn't it have that certain je ne sais quoi?

14 comments:

 1. Samoin minä nostan hattua heille.Toivoisin että osaisin ommella mutta kun en osaa...Hienon keraamisen työn on ystäväsi tehnyt.
  Onko se jännästi kallellaan vai näyttääkö se vain siltä kuvassa?

  ReplyDelete
 2. On kallellaan, noita on kaksi, joista toinen enemmän kallellaan kuin toinen. Sanoin että se sopi hyvin porukkaamme joka koostuu italiaihmisistä, on kuin Pisan kalteva torni :) Kaikki läsnä olleet osaavat italiaa tai ovat käyneet Italiassa - tai molempia.

  ReplyDelete
 3. Minussa on vähän molempia, mutta enempi teoreetikkoa (olen vaan laiska). Mutta telinevoimistelijoita kadehdin! Olin enempi suunnistajatyyppi.

  ReplyDelete
 4. Hienoa keramiikkaa . Minä osaan ommella , jopa siinä määrin , että joskus marisin . Koskaan ei raski ostaa valmiita vaatteita , kun voi itse tehdä halvemmalla . Nyt jo ostan , enkä muista ollenkaan ompelukonetta .

  ReplyDelete
 5. She certainly is gifted !
  The olive holder is beautiful and very unique.
  Picture perfect.
  Brad :)

  ReplyDelete
 6. ANNIE: Olen kohdannut tuota mielipidettä että teoreetikko = laiska... , joskus siitä hiukan järkyttynytkin :)

  KYLLIMARJAANA: Olen erään ompelutaitoisen ystäväni kanssa käynyt kangaskaupoissa yms. kun hän ostaa tarvikkeita tekeleitään varten - ei se kyllä mitenkään halvalta harrastukselta vaikuta. Joskus saa kaupasta valmisvaatteita halvemmalla...

  ReplyDelete
 7. BRAD: Thank you. I think I'll send your comment to her via email and make her day :)

  ReplyDelete
 8. Samoin mie olen aina suorastaan kadehtinut salaa ihmisiä, jotka nypläävät, soittavat jotakin instrumenttia, maalaavat miniatyyrikuvia jne jne jne...

  Joillakin vaan on taito hyppysissä... =)

  ReplyDelete
 9. Kaunis on! Käsintehdyt työt tuottavat suurta tyydytystä tekijälleen valmiina, ja usein itse työvaihe on innostava tai rentouttava. KAIKKI OSAAVAT TEHDÄ KÄSILLÄÄN, sitä varten meille on peukalo annettu. Toisilla vain ei ole kärsivällisyyttä yrittää tai muusta harrastuksesta saa pikemmin mielihyvänsä.

  ReplyDelete
 10. UNA: Monitaitoinenhan olet itsekin, ja taiteellinen :) Blogisi todistaa sen.

  UTUKKA: Hyvin puhuttu, kyllä kaikki osaavat jos haluavat yrittää. Tiedän itsekin oppivani ja osaavani kaikenlaista jos ryhdyn toimeen. Tulin hyvälle mielelle kannustuspuheestasi!

  ReplyDelete
 11. Tuli mieleen vain lisätä, että vaikka saat niin paljon positiivista palautetta (että meikäläistä ihan oksettaa), niin olet sen kaiken "väärti".
  Met kaikki tarvitsemme kannustustasi!

  ReplyDelete
 12. UTUKKA: :D Hah hah, vai että oksettaa? Positiivisuus on välillä minunkin mielestäni oksettavaa jos se menee yli äyräidensä, mutta ei kai minun blogissani sentään? Tai ehkä en huomaa kun olen niin positiivinen :)

  No jos olet sitä mieltä että kannustustani kaivataan niin parasta pistää kannukset kantapäihin ja karauttaa niihin hommiin!

  ReplyDelete
 13. RITA, mun kommentit joskus menee yli äyriäistensä, mutta luotan siihen, että tiedät minun olevan ystäväsi, enkä millään tahdo loukata. Sinä OLET POSITIIVINEN, really!

  ReplyDelete
 14. UTUKKA: Tottahan tajuan huumorisi ja hyväntahtoisuutesi! - No problem :) Ei olisi tullut mieleenikään loukkaantua, päinvastoin, on hyvä aina silloin tällöin katsoa peiliin ja punnita omaa olemustaan ja tapojaan. Positiivisuuttakin täytyy punnita eikä sitä tule soveltaa väärään aikaan väärässä paikassa väärällä tavalla.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.