Saturday, July 11, 2009

Puputusta ja pulputustaOstin kerran kellon jonka kellotauluun ihastuin. Hihna oli punainen mutta sen ajattelin aikaa myöten vaihtavani. Nyt tuli ajankohtaiseksi koska sininen kelloni taisi pysähtyä lopullisesti. Käytän aika usein sinisiä vaatteita joten sininen kello tai ainakin kellonhihna on tarpeellinen somistus. Punainen hihna oli vaivannut koska se oli lyhyt. Tulin kai ostaneeksi lasten kellon, eikä myyjä huomauttanut mitään.

I bought a new watch strap. A blue one, because my blue watch seems to have stopped for ever. I often wear blue, so I like to have a blue watch, or at least a blue strap.

Going shopping with a friend of mine, Charlotta. I need some new sandals. She has been away on holiday for two weeks and we haven't met. We have a lot of catching up to do.

Lähdössä shoppailemaan ystäväni Charlottan kanssa. Tarvitsen sandaalit. Ja kai me taas lounastamme ravintola Rossossa. Hän on ollut kaksi viikkoa lomalla emmekä ole tavanneet. Nyt onkin puhumista ja pulputtamista, puputtamisen ohessa.

Minkä värisiä kellonhihnoja teillä on? Minulla on musta, tummanvihreä ja sininen.

What colour watch straps have you got? I've got a black one, a dark green one and the blue one.


13 comments:

 1. Kellonremmini on musta;sopii muitten värien kanssa hyvin. Kelloni on Fossil-merkkinen,ollut käytössäni jo älyttömän kauan,mutta pidän siitä niin paljon,etten ole halunnut sitä vaihtaa. On mulla toinenkin kello, jossa metalliranneke,mutta sitä käytän harvoin. Alunperin tässä Fossil-kellossa oli terracotan värinen hihna, mutta vaihdoin sen heti mustaksi;sopi mielestäni paremmin.Sininen sopiikin sinulle hyvin!

  ReplyDelete
 2. Mulla ei ole tällä hetkellä käytössä kelloa ollenkaan, kun entisessä työssä rannekello oli tiellä.

  Rossossa olen käynyt usein syömässä.

  ReplyDelete
 3. Ensimmäinen kelloni, rippilahjaksi saatu Zenith, poistui elämästäni 38-vuotiaana. Siinä oli enimmäkseen metalliketju. Nyt ostelen halpoja $ 20-hintaisia kelloja. Ne kestävät n. 3 vuotta patterin puolesta, mutta kun patteri maksaa 5.99, niin ostan uuden kellon. Oikea numerollinen naamataulu siinä olla pitää, ja remmi on musta velcro, easy as a pie.

  ReplyDelete
 4. Minulla on teräsranneke kellossa, jota pidän jatkuvasti.
  Kaapista löytyy vanhoja rannekelloja, pitäisi joskus inventoida ne ja katsoa mitä niillä tekisi.

  ReplyDelete
 5. YAELIAN, YVIOON, UTUKKA: Kiinnostavaa lukea kellokokemuksistanne. Tämä aihe kiehtoo minua yllättävässä määrin :)

  Uskomaton määrä variaatioita mukana pidettävissä kelloissa!

  ReplyDelete
 6. Arkikäytössä olevassa kellossani on metallihihna. Toisessa kellossani on tekotimantteja ja punainen hihna. Se sopii hauskoihin juhliin. Sitten on vielä se sininen, jossa on sininen hihna ja kirjaimet EG. Sitä ei kehtaa tätänykyä käytää, koska se firma nimensä storentaneena antaa työntekijöilleen kellojen sijasta potkuja;((

  ReplyDelete
 7. Ah, ARLEENAN kommentti oli tullut tuossa välissä kun edellisiä kiittelin kellostooreista, kiitos sinullekin, sekä

  kiitos FAMULLE :)

  YAELIAN: Oliko kellon merkki ihan tosi FOSSIL ? Hah hah, ettei vitsi?

  YVIOON: Siis mahdollista että törmäämme toisiimme Rossossa :)

  UTUKKA: Jopa kesti kauan tuo ZENITH!

  Tarrakiinnitys kellossa - miksipä ei? En ole sattunut näkemään!

  ARLEENA: Jossain vaiheessa myön jonkun kelloni kirpparilla ja yhden lahjoitin sukulaistytölle. Kaapeista löytyy kaikenlaista...

  FAMU: Hih, tekotimantteja :) Korukellot ovat hauskoja vaikka joistakin ei näe aikaa kun ovat niin epäselviä tai kruusattuja.

  EG? Hmm...

  ReplyDelete
 8. Rita>FOSSIL se on ,tosi tunnettu kellomerkki, Stockallakin myydään! Ja hyvä on,kun on jo ainakin 15 v kestänyt...

  ReplyDelete
 9. YAELIAN: Fossil - hih :)) Kiva kun käyt lukemassa kommenttien vastaukset. Itseltäni joskus jää kaikessa työelämän kiireessä. Nyt lomalla kyllä ehtii.

  ReplyDelete
 10. Mulla on metalli kellonhihna. Siis se on hopean- ja kullanvärinen.

  ReplyDelete
 11. AMEL: Aika monella naisella ilmeisesti on metallinen kellonranneke, ei ainoastaan miehillä! Minulla on melkein aina ollut nahkainen kellonhina. Yhteen aikaan oli hopeanvärinen, ja myös kullanvärinen.

  ReplyDelete
 12. Mun kello on iso bling bling-kello,eli sellainen hopeinen "timantteja" tàynnà :D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.