Wednesday, September 30, 2009

SeptemberAutumn in our garden. Autunno nel nostro giardino. Otoño en nuestro jardín. Höst i vårt trädgård. Syksyä meidän pihassa. Syyskuu on paras, kaunein, ihanin, värikkäin!

Suihkuhuoneen lattialämmitys meni epäkuntoon. Ei ollut eka kerta. Taas tarvittiin uusi pumppu. Sata euroa, kiitos. Mies päätti vaihtaa sen itse. Jaa, piti lähteä ostamaan pihdit. 50 euroa. Kas, pumpun pakkauksesta puuttui tiivisteet. Ei muuta kuin liikkeestä hakemaan. Suihkuhuone edelleenkin kylmä. Jospa huomenna lämpenee. Kävin äsken pesemässä tukkani siltä varalta että suihkuhuone tuosta vielä kylmenee ennen kuin tulee kuntoon.

Olen löytänyt Italian televisiosta niin kiinnostavan ohjelman että päiväjärjestys uhkaa mennä sekaisin kun jään sitä katsomaan kesken kaiken.

TV: Raiuno - Verdetto finale. Piccole grandi cose.

Oikeudenkäynnin tapainen kahden osapuolen kiistan selvittely. Eilen oli vastakkain 68-vuotias mies joka oli ottanut kotiinsa venäläisen 23-vuotiaan au pairin, ja miehen aikuinen tytär joka myös asui samassa asunnossa. Tytär oli kovasti sitä mieltä että suhde on sopimaton ja venäläinen nainen huijari, mutta valamiehistö päätti jutun miehen hyväksi. Au pair sai jäädä.

8 comments:

 1. Kärrättyäni 9 kottikärillistä multaa lehtikompostorista ruusupenkkiin, olen minäkin sitä mieltä, että "syyskuu on puutarhassa ihanin":-)

  ReplyDelete
 2. Olipa epäonni tuon suihkuhuoneen kanssa..Toivottavasti saatte sen piankin kuntoon.
  Puutarhasi näyttää niin kauniilta edelleenkin;jos en näkisi noita pudonneita lehtiä voisin luulla että vielä on kesä!

  ReplyDelete
 3. nice garden furniture! but i guess that means, it's already more autumn-like than in DK?
  It was only 2 degrees this moring and in göteborg they had the first ice on the windscreen. How are you holding up?

  ReplyDelete
 4. Mielenkiintoinen asetelma tuossa italialaiseessa sarjassa...ei ihme et olet jäänyt siihen...

  Onhan ihanaa , että sulla on mies, joka fiksaa paikkoja!!!

  ReplyDelete
 5. Hehe...verdetto finale...joskus ovat kyllà aika kummallisista asioista kiistelemàssà!!! Rete4 kanavalta tulee myòs oikeudenkàyntijuttuja iltapàivisin, jos sinulla se kanava nàkyy?
  Syksy on tullut, vaikka olenkin kuullut ettà on ollut làmmintà vuodenaikaan nàhden :D

  ReplyDelete
 6. Ai niin, unohdin viel sanoa, ettà hassu juttu ettà molemmat tànààn sattuivat mainitsemaan jotakin ohjelmaa jota voisi vilkaista tai ainakin mità itse katsoo, hehe. Tulin itse blogiisi vasta oman kirjoituksen jàlkeen ja huomasin yhtàlàisyyden. Oudointa ehkà se ettà sinà puhut italian kanavasta kun taas minà suomen kanavasta....molemmat tosi italialaisia ohjelmia :D

  ReplyDelete
 7. Anonymous3:04 am

  Awww.. the table needs all of us around it!! So lonely out there with no glasses of tea or smiles on faces! HI RITA!! Tammy

  ReplyDelete
 8. Hi Rita,

  What a beautiful garden you have! I wish one day I will have a garden like you do because now I'm living in teres house with a small place and no garden.

  hugs from Jenny Malaysia.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.