Friday, September 04, 2009

Viikko venyy taas



Chopped pumpkin. Pilkottua kurpitsaa. Siitä saa keittoa ja sosetta, mitä puolestaan voi käyttää piiraaseen. Jääkaapissa on vielä yksi isohko tupperwarellinen.

Sain lisää oppilaita joiden kanssa olen käynnistänyt zysteemejä. Alkaako työviikko taas pidentyä kun huomisaamunakin italian oppilas?

Ensi viikolla tapaaminen koulussa minne menen 7-luokkalaisten läksykerhoa ohjaamaan.

I have more students, been busy coaching them. I wanted a shorter week than before, but it looks like I'm teaching Italian tomorrow, i.e. on a Saturday. Here we go again...

7 comments:

  1. Onpas Henrietasta tullut paljon kaikenlaista!
    Kuulostaa hienolta,että oppilaat lisääntyy,vai viekö se liiaksi aikaa?

    ReplyDelete
  2. ihanaa viikonloppua sinulle, lepoa ja rauhaisaa oleilua...

    ReplyDelete
  3. Y: Kiitos kysymästä, toistaiseksi vielä mukavan lepppoisa työmäärä, ja kivat työtehtävät. Kurssien alkuun paneminen vaan vie energiaa.

    ReplyDelete
  4. thanks for your comment on communication. haven't really thought of you that way... don't know why... should have done, but I just didn't realized that you worked as a language teacher, I suppose...

    tell me what is it about the pumpkin - do you eat this raw or do you cook/preserve it?

    ReplyDelete
  5. Kurpitsasaalis näyttää melkoiselta. Mutta kutistuuhan se kypsennettäessä, sose sopii pieneen purkkiin.

    ReplyDelete
  6. Hi Rita,

    I just know that you worked as languages teacher. So your languages must be really good. My English just so and so...haha.

    Have A Nice Day Teaching!

    by Jenny Malaysia.

    ReplyDelete
  7. Ohhhh...sulla on kiire kun saat lisää oppilasta!!! :-)))

    Onpa kaunis kuva! :-D

    ReplyDelete

Ilahdun kommenteista ja pyrin vastaamaan kaikkiin.

Kello 16 - 17 jälkeen en tavallisesti ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.

Sana on vapaa, hyvät blogikaverit :)