Saturday, October 03, 2009

Potkua ja huurrettaNautinnollisia syksyelämyksiä kaikille aisteille. Värit, lehtien kahina, tuoksut...

Autumn caresses all of our senses. Look at the colours, smell the air, listen to the leaves go crunch under your feet...

Niille jotka pyysivät käännöstä ystäväpalkinnon tekstiin. Tässä Isopeikolta saamani käännöslinkki: http://translate.google.com/ Syöttäkää sinne ja katsokaa mitä tulee ulos.

For those who want to know what it says on the friendship award; copy it and then feed it to this translating service: http://translate.google.com/

Tiivis päivä eilen kun oli se LäksyHelppikin muun ohjelman lisäksi. Pidin sen yksin tällä kertaa, mutta ensi kerralla partneri pääsee mukaan, ja lisäksi saamme uuden henkilön avuksemme. Tätä menoa on pian enemmän ohjaajia kuin osallistujia, heh heh. Uudella ihmisellä on kokemusta Potkuri-projektin vetämisestä. Googlasin sen ja tajusin että nytpä saamme arvokasta vahvistusta läksykerhoon. Potkuri on antanut potkua ryhdin puutetta kärsineille koululaisille. Koulumenestys ei useinkaan ole kiinni kuin motiivista.

Tänään piti mennä persialaisia ystäviä tapaamaan mutta peruuntui koska siellä yskitään ja ollaan nuhaisia. Tytär kirjoitti meilissä että "yskäävät niin että eivät pysty puhumaan". Kokeillaan vaikka viikon kuluttua uudelleen.

Sain potkua päivääni opettamalla italiaa puhelimessa, ja nyt lähden hakemaan lisäpotkua kävelylenkistä. Yöllä oli muutama aste pakkasta. Aurinko paistaa ja näyttää jo sulattaneen huurteen pensasaidan päältä. Äkkiä maisemaan jos aion nauttia ja virkistyä huurteen kuorruttamista puista ja pensaista.

9 comments:

 1. Unique Autumn pleases in full of our senses! Every period of the year has its own beauty. Terveisin!

  ReplyDelete
 2. Upeita syksyn värejä;täällä ei tuollaista näy. Jännä tuo google käännös;minulla on se linkki ruokablogissa ja joskus ihan huvikseni kokeilen sitä kääntämistä sille muille kielille,ja siitä tulee hyvät naurut:-)
  Hienoa kun läksykerho menee hyvin,sinun ja muiden ansiosta!Toivottavasti ystäviesi "yskääminen" menee ohitse....

  ReplyDelete
 3. Todella aistit saavat herkutella..
  Aivan ihana aamu, hiljaista, ei tuulta vain aurinkoa, tuoksuja...
  linnut lentelevät levottomasti pihassani...
  Tuo kylmyys vain vaatii totuttelua...lämpimään on niin helppo mennä...
  Kivaa viikonloppua sinulle!!!

  ReplyDelete
 4. Tääläkin näytti mittari viime yönä ensi kerran pakkasta. Nyt on jo yli 7 astetta lämmintä. Ensi yöksi saamme taas oikein kunnon myrskyn. Hyvää viikonloppua.

  ReplyDelete
 5. Penso che l'autunno sia la stagione che più di tutte le altre carezzi i sensi. L'estate e l'inverno sono molto più violente nel loro manifestarsi, la primavera rimane eccentrica, volubile, mentre l'autunno è avvolgente. E' aria che si fa fresca, è colori caldi, è le prime nebbie, le piogge sottili. Amo l'autunno per la sua intimità!
  Buona domenica da Sabrina&Luca

  ReplyDelete
 6. Kaunis kuva . Tuo värikäs aika on meiltä jo ohi . Kuvasin äsken ikkunastani ihmeellisen väristä iltataivasta ja huomasin että koivuissa ei ole lehtiä juuri ollenkaan .

  ReplyDelete
 7. On kuin meidän vaahtera kuvassasi, kaunis

  ReplyDelete
 8. Kaunis ruskainen kuva :D
  Todella ammattilaisia tunnutte olevan kaikki tuolla làxykerhossa. Pianhan nuo kerholaiset ovat parempia ja motivoituneempia kuin muut oppilaat, oli sitten kieli tuttu tai ei :D

  ReplyDelete
 9. Autumn is a pretty season, just like summer.
  Happy Sunday to you :)
  Brad

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.