Monday, March 15, 2010

Matalat eväät mutta mieliala korkeallaMenipä taas yksi viikonloppu aika tarkkaan töitä tehden. Piti luopua latinofiestasta jollainen pitkästä aikaa tyrkyllä lauantai-iltana. Espanjankielinen porukkamme ei enää kokoonnu yhtä usein kuin pari vuotta sitten. Olisin mielelläni mennyt, mutta taas pääsi opetusviikko lipsahtamaan ja hupsahtamaan 7-päiväiseksi. Yksityisyrittäjän on luovittava joskus sen mukaan miten töitä on tarjolla. Ihanaa että puoliso hääri keittiössä ja pyöräytti sunnuntaina kolme pizzaa ja pannarin.


I had to work through the weekend but my husband took care of everything in the kitchen. On Sunday he made three pizzas among other things. Hah hah, look at that pile of cheese. Also my work has been piling up lately, but I'm not complaining; it's Italian.Vähän oli litteät eväät mutta mieliala korkealla. Monet kiitokset kommentoinnista. Arvostan kovasti, vaikka en nykyään useinkaan ehdi vastavierailuille. Viime viikolle kasaantui ylimääräistä opetustyötä. Mukavaa sellaista; se oli italiaa.

Many thanks for all the wonderful, witty, friendly, kind comments. I have so much work these days that there's very little time to reciprocate. Sorry about that.

8 comments:

 1. Hyvà kun on tòità...ja vielà mieleistà sellaista :D
  Alà hyvà nainen pahoittele kommentoimatta jàttàmistà tai vierailuja blogeissa...ei bloggailusta saa ottaa stressià.
  Mukavaa tyònkiireistà alkanutta viikkoa :D

  ReplyDelete
 2. Herkun näköiset eväät:) Italiaa minäkin tässä olen harrastanut ja suorastaan harkinnut kielen opiskelua, luultavasti palaamma sinne aina uudelleen...

  ReplyDelete
 3. Harmi kun et päässyt la fiesta latinaan,toivottavasti ensi kerralla sitten.Hyvä kun on töitä mutta toivottavasti löytyy myös lepotaukoja.Nam,pizzaa!

  ReplyDelete
 4. Eikös se pitsa ole vähän niinkuin pappilan hätävara?

  ReplyDelete
 5. Kudos miehellesi! :-D Ya nyt minäkin haluan pizzaa he he he...

  ReplyDelete
 6. Oi ei, en olisi saanut nähdä tuota,minulla on nimittäin ihan kauhea nälkä!!!

  IHANAN NÄKÖINEN!!!

  ReplyDelete
 7. Ah, Italia houkuttaa ja koukuttaa kaikissa muodoissaan. =)

  *jaksuhalaus*

  ReplyDelete
 8. Doesn't that pizza look delicious. Pictures can talk and so can my stomach, it growls when I see something I'd like to have :)
  Brad

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.