Friday, June 04, 2010

Kärhön lehtiä ja kirjan lehtiäClematis. Kärhö on elinvoimainen vaikka jouduin leikkaamaan sitä ihan älyttömästi syksyllä ja keväällä. Se on nimittäin itselleen liian pienessä raamissa. Joskus kasvit innostumat lykkäämään lisää vartta ja lehteä kun niitä leikkelee.

Today I had students in the morning, then prepared some study material. After that I decided to do some reading in the garden. Silly reading. Not useful reading. (Check my other blog.)

Yksityisoppilaita aamupäivällä. Sen jälkeen laadin pari italia-monistetta. Iltapäivällä sain inspiraation mennä lukemaan jotain joutavanpäiväisen kevyttä pihaan. Arkiterapeutti Kops - blogista selviää mitä. Tutkailin puutarhassa kärhön lehtiä ja lukemistoni lehtiä.

5 comments:

 1. Olenkin huomannut tuon saman,eli vartta tulee lisää kun kasvia leikkaa,monessa tapauksessa ainakin-

  ReplyDelete
 2. No, mun täytyy leikata nyt sitten yksi kärhö ihan matalaksi. Kiitos vinkistä! Toinen samansorttinen, joka kiipeää kirsikkapuuta kasvaa ihan vauhdilla.

  ReplyDelete
 3. That was a great idea!i image students were happy and really interesting in silly reading...When I was a child I loved so much when my teacher decided to do lessons in the open air...Have a nice evening

  ReplyDelete
 4. Hyvää se vaan tekee kärhölle, kun sitä leikkaa. Dekkarit ovat oivaa kesälukemista. Jos on oikein hyvä juoni, saavat aivotkin voimistelua.

  ReplyDelete
 5. Reading in garden is really relaxing and I hope one day I have a garden too...In your place is hot or cold now?

  Rita, Happy Saturday!

  hugs~Jenny

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.