Saturday, June 06, 2015

Kesäisiä kierrätyskorttejaEräs happening, Autistic Pride Day, on viikon kuluttua. Sinne laitetaan askartelupöytä johon hain ystäväni Marian kanssa kyniä ja materiaaleja ostarilta. Kävimme viidessä eri liikkeessä Itiksessä. Yksi niistä askarteluliike Sinelli. Määrärahoja meillä oli käytettävissä 50 euroa. Ne olivat Marialla läpinäkyvässä pussukassa. Pystyimme konkreettisesti seuraamaan budjettitilannetta. Neljä tuntia hurahti hauskassa hurmassa. Välillä käytiin hampurilaisilla ja lopuksi kahvilla. Hilpeä iltapäivä. 

Lupasin vielä antaa joitakin askartelutarvikkeita kotoa. Niitä riittää, koska olen säästänyt ja kerännyt monenmoista lapsikavereiden kanssa askartelua varten. Enimmäkseen ilmaista tai puoli-ilmaista kamaa; tilkkuja, vanha paperinen pöytäliina, videonauhaa ja sen sellaista. 

Toimitan mainittuja hörhelöitä tänään iltapäivällä järjestäjille. Tekaisin äkkiä muutaman mallikortin askarteluideoiksi. Niistä näkyy mieltymykseni kierrätykseen ja maapallon pelastamiseen jätevuorilta. 

T a r v i k k e i s t a

Korttipohjien pinkki kartonki on paperikaupasta ostettua, mutta ruskean pahvikortin olen leikannut jostain pahvilaatikosta. 

Vihreä ruoho ja puun lehvästö ovat käytetystä paperisesta pöytäliinasta, johon oli tullut kahvitahroja, eli ei voi enää kutsuilla käyttää.

Jäätelössä on oikea jäätelötikku.

Oikeanpuoleisen kortin hopeapaperi on suklaalevystä. Lilan nauhan alkuperää en muista. Silkintapaista ainetta.

Liimaa kului hiukan, mutta sanoisin että näiden korttien kustannukset olivat mikroskooppisen pienet. 


No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.