Monday, November 30, 2015

Vanhaa ja uutta TupperwareaHankin kirpparilta säilytysastian spaghetille, sopuhintaisen pötkömallisen Tupperwaren. Mikään muu muoto ei taitaisi tähän kelvatakaan, paitsi jos harrastaa spaghetin pätkimistä. Oikeinkirjoituksesta: Voi kaikin mokomin kirjoittaa suomeksi spagetti, mutta izze en voi kun olen italian opettaja. Kirjoitan myös pizza enkä pitsa.
 Kyljelleenkin tuubin voi asettaa yhden tasaisen sivun ansiosta. Hyvää suunnitttelua.
Tämä keltainen Tupperi meillä on ollut jo kauan. Laitoin siihen leipomiani kaurakeksejä ja hämmästyin omaa sokeuttani; Kansi on selvästi suunniteltu tarjottimeksi. Nyt vasta sen hoksasin ! Parempi myöhään kuin ei silloinkaan, hah.
12 comments:

 1. Tasainen kylki tuollaisessa korkeassa astiassa on tosiaan hyvä idea.
  Kaurakeksit ovat ihania - ja terveellisiä. :)
  Tuo "izze" on naurattanut minua tässä jo jonkin aikaa, nyt täytyy ryhdistäytyä... ja tunnustaa että kirjoitan kyllä suomeksi ihan vain "spagetti". Mutta en ikinä suostuisi kirjoittamaan "pitsa". Pitsa kuulostaa einekseltä, kun taas pizza on herkkua.
  Tunnelmallista joulukuuta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikös tuossa ole todistus siitä että kieli on henkilökohtaista, ja
   tunnepohjaista, kun sinusta pitsa kuulostaa einekseltä ! Minulle
   tulee pitsasta mieleen pitsi ja ritsa :D Nyt alkoi kyllä tehdä mieli
   sekä spaghetti bolognesea että pizzaa.

   Delete
 2. Tupperit on todella hyödyllisiä ja ikuisia. Kerran tyttöni soitti ja sanoi, että et arvaa missä kävin. Minä siihen, että Tupperi-kutsuilla. Aivan oikein. Oli vain tilannut kalliin 30 euron mehukannun, mutta opiskelijaneitona ei ollut siihen varaa. No, mamma maksoi :)
  Kutsuthan perustuvat siihen, että myyjät ovat hyviä ja niillä on hyviä ideoita mitä tuotteilla voi tehdä. Minulla on yksi yläkaapillinen käyttämättömiä Tupperi astioita ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Menin parikymmentä vuotta sitten Tupperi-kutsuille kun en kehdannut kieltäytyä; kielikurssilaiseni vaimo Päivi kutsui. No tutustuin häneen ja ihastuin Tupperwareastioihin, joita hankin pienet varastot muutaman vuoden aikana. Hyvälaatuisia mieluisia astioita - joitakin jäänyt vähemmälle käytölle kun ovat unohtuneet kaappeihin. Pitääkin ryhtyä penkomaan. Minulla on vielä kaikki saamani tuotekuvastotkin tallessa. Niitä on kiva katsella :)

   Delete
 3. HYvä löytö! Minulla on muutamia Tupperware-astioita;paras on sellainen missä voi idättää,valmistaa kaurapuuron ym ym. Ai niin ja Tupperware kuorijani on tosi hyvä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teepä joskus Tupperware-postaus !!

   Delete
 4. Tupperilla on kyllä hyviä ideoita, täytyy myöntää, olen ihaillut muiden kodeissa. Kaurakeksit on lemppareitani, tupperilla tai ilman, njam!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin ennen ekaa tupperiani suhtautunut hiukan epäillen, mutta niinhän vaan vanhat
   muoviastiat saivat vähitellen väistyä laadun tieltä :)

   Delete
 5. Muutama Tupper-astia lymyilee kaapeissani käyttämättöminä. Kutsuilla vaan on tullut olo, että on pakko tilata jotain.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noinhan se on; pikkupakko tilata j o t a i n . Jos saa katalogin etukäteen
   voi tietty suunnitella, mutta silti voi tulla ostaneeksi vain kaapin täytettä :)

   Delete
 6. ♥nam mitä kaurakakkuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kiva resepti ! :)

   Delete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.