Wednesday, June 22, 2016

Kirsikoita


Kirsikoita, cherries, körsbär, ciliegie, des cerises...   


                                                                          Violetilla lautasella.                                                        Lisää violettia pihassa. Kurjenpolvi. 6 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos samoin ja ihanaa kirsikka-aikaa ja muidenkin marjojen aikaa :)

   Delete
 2. Anonymous1:47 am

  Juhannus hurahti ohi melkein huomaamatta. Täällä sinulla on iloisia asioita ja värejä, ihania värejä ja kuvia. Kirsikoita minäkin olen syönyt urakalla. Piilotin kirsikan kivisiemeniä sinne tänne mökin maastoon ja kasvimaan reunoille ja kukkapenkkeihin. Saa nähdä itääkö ainutkaan. Naapurissa on kirsikkapuita, tosin kitukasvuisia hoidon puutteesta. Hyvässä lykyssä joku siemen voisi itää vai odotanko sittenkin turhaan. Omenapuiden siemeniä en ole vielä koskaan saanut itämään ja kasvamaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivotaan että pääset ihailemaan kasvun ihmettä kun joku kirsikkapuu alkaa kasvaa taimeksi. Jos on kyse ulkomaisesta kirsikasta ei ole niin sanottua että viihtyisi Suomessa, mutta ei tiedä ennen kuin kokeilee ! Omenoissa ehkä sama juttu. Meillä on kaksi omenapuuta. Kummatkin olemme ostaneet taimitarhasta. Pienempi / nuorempi on oikea ihme; kolmen lajikkeen perheomenapuu. Siinä on pieniä omenanpoikasia. Taitaa olla meillä kolmatta vuotta. En tiedä miten vanha oli ostohetkellä.

   Delete
 3. Maistuis minullekin, nuo kirsikat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikun kaupasta tai torilta hakemaan :)

   Delete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.