Saturday, July 30, 2016

Kaksi kirjalöytöä kirpparilta


Vein repullisen kirjoja lahjoituksena Fida-kirpputorille. Siellä sattui olemaan kanta-asiakkaille 50% ale kaikesta. Olin jo pitkään halunnut lukea Marjane Satrapin sarjakuvateoksen Iranilainen lapsuuteni. Sain sen alennettuun hintaan 2.25 €.


Toinen hankintani oli tämä askartelukirja. Alehinta 1.25 €. 
Annan ekan kirjan varmaankin iranilaisille ystäville sen luettuani. Askartelukirjaa voin hyödyntää kun lapsikaverit tulevat. Meillä on aina tapana askarrella vierailun aluksi. Sitten seuraa ateriointi, joku leffa, jälkkäri, leikkiä, ulkoilua. Rutiinimme on meille mieleen, mutta tuntuu aina hauskalta kun kekkaa jotain uutta juttua - kuten nyt tuo askartelukirja. Ja plussaa tuli siitäkin kun kävelin Fidaan ja takaisin. Mennessä oli paljon isompi kantamus kuin takaisin tullessa. 

9 comments:

 1. Jos en nyt aivan väärin muista niin Omppu vastikään kehui / bloggasi tästä Satrapin kirjasta. Mun kirjablogissa seuratuissa - Reader why did I marry him.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heti muistin että kirjabloggauksia on kun näin tuon kirjan. Pitää googlata, kunhan ensin tutustun kirjaan sen verran että muodostan omaa mielikuvaa. Mukavaa sunnuntaita !

   Delete
 2. Hyviä löytöjä olet taas tehnyt:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En olekaan vähään aikaan roudannut kirjoja kodin suuntaan, vaan päinvastoin vienyt läjäpäittäin kirpparille lahjoituksia omista varastoista, mutta nuo kaksi oli pakko ottaa :)

   Delete
 3. Iik, ihana tuo askartelukirja. Pitäisköhän käydä pitkästä aikaa kirpparilla tai Kontissa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä pitäis :) Hauska kierrellä ja katsella vaikka ei aina mitään ostaisikaan. Ja toisaalta koskaan ei tiedä mihin aarteeseen törmää !

   Delete
 4. Persepolis on mielestäni huippuhyvä. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti ! Aloitan varmaan tänään kun on saatu pyykit ja ruuanlaitto pois tieltä :)

   Delete
 5. Mulla olis sulle haaste!
  http://intoetvimma.blogspot.fi/2016/07/blogger-recognition-award.html

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.