Monday, September 26, 2016

Glögimukeja ja muutaPakkasin vanhat glögimukit koriin, johon keräämme kirpparille lahjoitettavia juttuja. Tusina yhdenlaisia + pari erilaista. Meillä on jo muutaman vuoden ollut käytössä espressokuppeja ja muita pikkukippoja glögille. Nämä ovat tarpeettomia. 


Nämä kaksi puolukoin somistettua olivat joululahja ystävältämme Marjatalta jonain jouluna, mutta ei hän enää edes muista ostaneensa niitä. Hyvin joutavat kierrätettäviksi. Monet glögit on niistä kulautettu. 


Olin jo ostanut kaksi pientä vihreää kuppiparia Fida-kirpparilta, à 50 senttiä, ja nyt löytyi kaksi paria lisää. Hintaa tällä kertaa 1 € per pari, mutta ovat IKEA:sta, joten ei valiteta. Ekat kupposet ostin Itiksen Fida-kirpparilta, tokat Malmilta. Puisen seinäkaappimme voisi täyttää pelkillä jouluisilla astioilla ja koristeilla. Tuumailen että maali piristäisi. Punaiseksi en kuitenkaan sitä tohdi maalata. Se kaduttaisi sitten viimeistään kesän tullen. Ehkä kuusenvihreäksi? Kuusi on vihreä kesät talvet. Evergreen kuten Elvis.


Koko vuosi ollaan kuskattu kamaa kirpparille lahjoituksina ja jatketaan edelleenkin, mutta taitaa pikkuhiljaa käydä niin että ostohalutkin heräävät. Perjantain 50% alessa miellyin tuollaiseen koristeelliseen pikkulaukkuun. Sain sen hintaan 1,75€. Lähtöhinta 3,50€. Se näyttää läheltä otetussa kuvassa niin isolta että mainitsen mitat. Leveys 19 cm ja korkeus 12 - 13 cm.  


"Best things in life are free" - iskulause mielessä. Kaksi vihreää ja yksi syksyn värittämä kurjenpolven lehti sekä päivänhatun kukka omasta pihasta ikkunalaudalla. 

6 comments:

 1. Onpa söpöt glögimukit! Ja kiva idea laittaa jouluastioita lasikaappiin näkyville, niin haluaisin itsekin tehdä :)
  Kivan näköinen käsilaukku myös :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen tavallisesti laittanut jouluastioita keittiön pieneen seinähyllyyn
   ja joulun jälkeen vaihtanut siihen eri rekvisiitat. Teen saman varmaan
   tänäkin vuonna, mutta joulukamaa on niin paljon että tuntuu hyvältä
   idealta tehdä makkarin vitriinikaapista ympärivuotinen jouluastiakaappi :)

   Delete
 2. Seinäkaapin maalaus kuulostaa hyvältä! Vihreä voisi olla kiva vaihtoehto, se on aina jotenkin niin lempeä mutta virkeä samaan aikaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :) Vihreään taidan päätyä. Pitää vaan valita sävy tarkkaan että
   käy ympäri vuoden.

   Delete
 3. Kivoja mukeja ja hieno tuo laukku.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu :) Joulujuhlien aikaan niitä piakkoin tarvitaan.

   Delete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.