Thursday, April 27, 2006

OPETA MINUA

Jos haluat oppia foxtrottia, käänny foxin puoleen. Jos taas pigtrottia, kysy possulta. Itseopiskelu on monen mieleen, mutta tuloksista ei aina ole takeita. Sikäli kun sikailla haluat, siihen vaan baaritiskille ison siakkeen viereen.
Possun sorkka on englanniksi "a trotter". Verbi "to trot" merkitsee ravata, jos hevosesta puhutaan. Mitä se mahtaakaan olla possusta tai ketusta puheen ollen? Bloggarimme Miss Foxy ehdotti jolkottaa kettuun nähden. Kannattaa kysyä asiantuntijalta. She is a fox! Olisi jännä tietää näyttääkö hän ketulta reaalimaailmassa.

Kun aikanaan piirsin tuota englanninkielistä possusarjakuvaa, minulla oli ihmismalli sekä isoon sikaan että kettuun elävästä elämästä, kuten oikeilla sarjakuvapiirtäjilläkin. Itse asiassa tuon ketun ihmisvastine IRL oli eräs graafikkokaverini. Minusta ei tullut graafikkoa, vaan kieltenope. Jahans (minkä hauskan sanan Diletantin päivällinen-blogista äsken imaisin), enkun oppilas tulee parin tunnin kuluttua, joten töpinää! Sikamukavaa aamunaloitusta kaikille.

... Poistuvien sorkkien kopinaa.
.

4 comments:

 1. Löysin laskurisi hakusananoja [klikkaa laskuriasi], mitkä löytyvät "my statistics" ja sen jälkeen klikkaat linkkiä how do visitors come to my site.

  1. alfaromeo 1
  2. lippis 1
  3. heppu 1
  4. twin 1
  5. sielunkumppani 1
  6. valentino 1
  7. alkoholismista 1
  8. herkku 1
  9. spark

  ReplyDelete
 2. Tänks!

  Kyselen sinulta varmaan vielä lisääkin nörttikysymyksiä. Monet kiitokset kaikesta tämänpäiväisestä avusta:) Yritän keksiä kannustavia sanoja röökilakkoosi tai vähentämiseen. Tässä yksi ehdotus: "Tumppaa jo puolessa välissä!" :)

  ReplyDelete
 3. >>She is a fox! Olisi jännä tietää näyttääkö hän ketulta reaalimaailmassa.>>

  ainakin hän tuntee itsensä ketuksi ; )

  tuon laskurin, mistä puhutte, haittapuoli on mielestäni se, että se on liian julkinen. että kaikki näkevät datan.

  ReplyDelete
 4. Miss Foxy

  Joo, niin näkyy olevan. Ehkä poistan sen. Tulipahan kokeiltua.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.