Friday, April 28, 2006

PIG MEETS FOX


...............................................................(klikkaa isommaksi)

Katsottiin eilen DVD:ltä Midsummer Murders, vaikuttava jakso jossa kettu kaveerasi erakkomaisen metsien miehen kanssa. Jotain juontakin epäilemättä oli, Sgt Troyn ylennys, ja Tom Barnabyn tutkima murha vanhoilta ajoilta, mutta minä ihastuin kettuun samoin kuin tuo piirtämäni possu. Järkytyin kun rellestävät nuoret ampuivat Midsummerin ketun, mutta lumouduin täysin loppukohtauksesta. Siinä kettu poikasineen saapui nukkumaan metsässä goisivan miehen lähelle. Olikohan se ammutun ketun perhe?

PERJANTAIAAMUN AVAUS

Avasin silmät. Avasin verhot. Avasin tietokoneen. Avasin meilit ja sain mukavan tiedon: kieltenopiskelua käsittelevä kirjoitukseni julkaistiin eräällä taholla. Sitten kävin tsekkaamassa onko yksi blogikaveri päässyt selville vesille eilisistä tietotekniikkavaikeuksistaan. Yes, kaikki hyvin. Oolrait. Kävin yhden toisen blogikaverin kämpässä, huomatakseni että hups, kävin kirjaimellisesti hänen kämpässään. Siellä oli samanlainen vitriinikaappi kuin meillä. En nyt kuitenkaan postaa kuvaa.

Päivästä lupaa tulla hieno. Kalenterissa ei yllättäen mitään. Saa rauhassa tehdä töitä ja ulkoilla mielen mukaan. Aion kirjoittaa ja tehdä puutarhatöitä. Sekä käydä blogeissa ja meilailla. Erittäin hassu sattuma: samaan aikaan kun otin esiin noita 90-luvulla piirtämiäni possusarjakuvia blogiin pistettäviksi, ja ajattelin ihmisiä joita silloin oli elämässäni, kuten piirrokseni isosika ja kettu oikeina ihmisinä, sain yhteyden erääseen Annaan noilta ajoilta. Meilailimme eilen kuulumisia. Hyvää perjantaita sinulle jos luet tätä, Anna. Suurenmoista kuulla töistäsi ja vapaaehtoistyöstäsi.

Vielä erityinen kiitos parille ihanalle blogikaverille jotka eilen auttelivat nörttihommissa tätä törttöä. Otan kiitollisena edelleenkin vastaan tarjoamaanne apua. And I hope to reciprocate.

Nyt on perjantai avattu. Pitkän avauksen jälkeen sitä on jopa vielä jäljellä. Parasta alkaa nauttia siitä jotta ei kohta ketuta kun loppuu kesken.

.

4 comments:

 1. Raportoin tähän mahdollisen "freudilaisen slipin". Koskien ongelmaa, josta tunteet käyvät kuumina, pienen paikkakunnan lehdessä lukijapalstalla vakuutetaan:

  ---"Keskustelu tilaisuudessa oli hyvin siallista."---

  ReplyDelete
 2. Sikamukava slippi! Don't slip in the sikala ellet halua kuraantua:) Siinä on sitten olemista jos yrittää sen jälkeen esiintyä 'siallisesti. Röh.

  ReplyDelete
 3. perjantai-illan päätös: miksiköhän öh röh tuo iso possu on niin yrmeä? kun toinen se haluais vain tutustua...

  ReplyDelete
 4. Iso possu on aika alkoholisoitunut rähjääjätyyppi. Pikkupossu on aina hyvällä tuulella. Ne ovat niiden tyypit :) Molemmille on vastine IRL

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.