Tuesday, May 02, 2006

GLUGLUTUSTA IGLUSSA

.
Osuin blogiin DIRTY OLD MAN juuri kun olin itse tuossa edellä veistänyt lastua riehumisen ja repimisen politiikasta. Kannattaa lukea DIRTYN kirjoitus ja sieltä livahtaa linkistä MAALAISEEN.

Mielenosoitukset. Paikkojen hajoittaminen. Toiset rakentavat ja toiset repivät. Jotkut kivittävät muita. Poliittinen kannanotto, joopa joo.

Entä ystävät? Kannustusta vai lannistusta? Ystävän kanssa vietti aikaa vappuna HURINA PURINA jonka päästä kuuluu surina kun pänttää ja pänttää. Eipä oikein osannut kannustamisen jaloa taitoa hänen kaverinsa. What are friends for? Enemmän haittaa vai hyötyä? With friends like that who needs enemies, kuten Hurinan kommenttilaatikossa KAURA virittelee. (Blogi Viistolla pinnalla.)

Mitäpä noista. Katse kesään ja grillimakkaraan. Lue DILETANTIN GRILLIVINKIT . Tämä heppu kirjoittaa sitten tosi eloisasti. Voi oikein tuntea hiiltyneen makkarankuoren maun kun haukkaa kyljestä ja osuu kylmään sisukseen - äh. Homma on parasta opetella ja suunnitella ajoissa. Sebastiankin jo kyselee vapunvietosta palatessaan että "joko tiedätte mitä aiotte tehdä juhannuksena?". (Blogi Necropolis) Hyvä kun muistutit! Pitää kirjoittaa juhannuskortit.

Kiitos kommenteista ja sähköposteista. Hirveä urakka poistella kertyneitä meilejä. En saa kaikkiin vastattua, mutta kiitos. Minulta on kyselty olenko julkaissut piirroksiani. En ole. Ystäville ja opiskelijoille olen antanut. Hauska ehdotus tuli että piirtäisin Jupukka Jäpikäisen. On myös kyselty onko Jupukka oikea henkilö. En piirrä nykyisin joten vastaan ehdotukseen tällä kertaa ei. Viimeiseen kysymykseen vastaan kyllä ja ei. Jupukka ei vastaa suoraan yhtä oikeaa henkilöä, vaan on eräänlainen yhdistelmä plus kirjallinen hahmo. Jupukan ystävät saavat ihan pian luettavakseen lastun. Mañana jopa.

Ai niin. Lukemisen arvoisessa blogissa Ihmiskunnan Sanoma Petja julistaa juoppouskirjoituskilpailun. Kirjoituksien tulee kuvata alkoholin ja ihmisen suhdetta. Tässä omani alku luonnoksena eli draftina: "Glugluglugluglu" Otsikoksi sommittelen ehkä Gluglutusta iglussa...

.

2 comments:

  1. Tuosta nuorison riuhumisesta ilmestyy minulta Ihmiskunnassakin kannanotto, joka tosin on jo näkyvissä Kontulan demareiden sivuilla.

    Ja kiitos juoppouskirjoituskilpailun puffista. Viime vuonna oli 42 kirjoitusta, joista puolet vaikutti ihan kehityskelpoisten kirjoittajien työltä. Tänä vuonna odotan tason vielä siitäkin nousevan, mutta en vielä kerro yleisölle, että palkintotuomari on kustantajan edustaja.

    ReplyDelete
  2. Hienoja kirjoituksia sinulla. Vahvoja ja omaperäisiä. Great!

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.