Monday, July 10, 2006

PEAS IN A POD / HERNEENPALKOJA

.

Vietiin eilisiin illanistujaisiin herneitä. Ehtoisa emäntämme ilahtui niistä koska hän on innostunut uudesta kompostistaan. We took peas in a pod to our gathering yesterday, which made our hostess of the mostess very happy. She could picture them as compost right away. Tiina näki heti herneet kompostina sielunsa silmillä. X-ray vision. Röntgenkatse.

The situation reminded me of the old story; You give a child a present only to find that the child plays with the box the gift came in. Tilanne vaikutti klassiselta asetelmalta, jossa lapselle annetaan lahja, mutta hän liekkiikin laatikolla. Hah hah.


Tiinan komposti on jossain tuolla valtavan jasmikepensaan uumenissa. Muutamia illan vieraista katosi sinne tutustumiskäynnille, mutta tulivat poiskin. According to the instructions Tiina follows, everything has to be cut in pieces no longer than 5 cm before they can be put on the compost. Mike, who is an engineer, helped measure the pods. I suppose an engineer can measure up things just by looking at them. Opetin kauan tekniikan englantia VTT:llä ja siellä kävi ainakin kerran ilmi tunnilla että ryhmän insinööri osasi arvioida tuuman ja kaksi tuumaa silmämääräisesti.

Tuli vaan mieleen...
.

2 comments:

  1. VALTAVA pensas! Kuka kasvatti herneet, jam!

    ReplyDelete
  2. Herneiden syntyhistoriasta ei tietoa kun ostimme ne kaupasta, ja pensaastakin tiedämme vain että talon edelliset tai sitä edelliset asukkaat ovat sen istuttaneet.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.