Friday, March 30, 2007

TV-KANAVIEN KLIKKAILUA

.

A DAFFODIL AND SOME STRAWBERRY LEAVES. NARSISSI JA MANSIKAN LEHTIÄ.

Kun tuon liiallisen virkäyskän vuoksi en voi tällä viikolla virkaa hoitaa, olen tullut katsoneeksi epätavallisen paljon TV:tä. Vaivanneeko kehoani joku virus? Ainakin olen voimaton.

Vaihtelen enimmäkseen CNN, BBC World ja Espanjan TV-kanavien välillä, mutta vähän muidenkin. Italia tuntuu minulle sopimattomalta tässä tilassani. Pääni on hutero, ja italialaisilla juontajilla on tapana selostaa ohjelmaa ja tapahtumia ikään kuin puhuisivat jonkin meluesteen läpi ja joutuisivat hiukan huutamaan. Jos kokkiohjelmassa on kaksi esiintyjää, molemmat puhuvat yhtäaikaa, jos kolme, vähintään kaksi puhuu, toisinaan myös se kolmas. Uh, parasta olla selostamatta sitä kun läsnä on koko studioyleisö. Alan jo väsyä.

Iranin vesiltä vangituista briteistä esitetään samoja videonpätkiä joka kanavalla. Miehistön naisjäsen on pistetty puhumaan kauniisti iranilaista vangitsijoista ja lähettämään kotiväelle kirjeitä. Tony Blair ilmaisee kuvotuksensa siitä miten ihmisillä pelaillaan tällaisia pelejä. Iran julistaa että Britannialla on väärä asenne. Juontajan kielitaidosta riippuen pääministeri on milloin Toni Bleer, Touni Blöör tai Ruotsin TV:ssä Toony Bläär. Eri tahoilla arvaillaan kuka vangitsemisen takana oikein on. Presidentti Mahmoud Ahmadinejad mainitaan totta kai ehtimiseen, ja erittäin vaihtelevin ääntämyksin. Englanninkieliset eivät ilmeisesti osaa ääntää yhdistelmää Ah- . Olen jo aikaisemmin pannut merkille miten Ahtisaaresta tehtiin Aatisaari. Nyt on kuulemani mukaan asiallista pistää Iranin presidentin nimeen Ak- ääntäminen.

Larry King Live on kivaa ja kiinnostavaa katsottavaa. American Idols on ollut meikäläiselle ihan tuntematonta ja kartoittamatonta aluetta. Tänään näin fantastisen, persoonallisen, valovoimaisen 17-vuotiaan laulajan. Mikä nimi? Etten paljon valehtelisi... Joku tämäntapainen: Sanjayan (?) Ehkä intialaista alkuperää. Luovasti oli tehnyt tukkamuotinsa joka esitykseen. Mohawk vei voiton. Harja päässä - absolutely upea kyhäelmä!

Warren Beautty täyttää tänään 70! Näin klippejä vanhoista leffoista ja myöhemmiltä ajoilta jolloin hän toimi poliittisena vaikuttajana. Onnea!

Anteeksi mahdolliset kirjoitusvihreet ja asiavirheet. En ole täysissä sielun ja ruumiin voimissa, mutta kävi miten kävi, en jaksa enää juoda teetä tai kokeilla mitään lääkkeitä. Raja kulkee siinä kun on kulmakarvoja myöten teessä.
.

3 comments:

 1. Pelkäänpä olevani osasyyllinen huonoon oloosi... Ajattelin nimittäin muutama päivä sitten, että olet ainoa tietämäni bloggaaja, joka ei ole ollut sairaana tänä talvena...

  Pikaista paranemista. Valkosipuli auttaa aina ja jollei se auta, niin sitten kunnon tujaus. On paljon mukavampi sairastaa pikku hiprakassa kuin selvänä. ))

  ReplyDelete
 2. Jos Virtaskalla on noin valtavat luonnonjärjestystä muuttavat voimat niin kysäisenpä tenttaamalla että oletko sitten syypää myös viruksen edelliseen keissiin eli mieheni viimeviikonloppuiseen taudintilaan? Sain oman tilani häneltä :)

  "Tujaus" tuntuukin aika kutsuvalta kosmetiikalta :D

  ReplyDelete
 3. virtaska3:53 pm

  No enpä taida kuitenkaan ottaa syytä niskoilleni, vaikka tuossa vitsailinkin. Kävit kyllä mielessäni ja kun sitten tulin tänne, niin hups - olitkin kipeänä. Sattumaako?

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.