Tuesday, March 20, 2007

VIIKON PARAS TARJOUS

.

Alright, got an email from my 8 o'clock student, asking me if we could start half an hour earlier. I said yes, and so we did, and now I have an extra 30 minutes. Great.

Aamun meileissä oli pyyntö saisiko ko 8 oppilaani tulla jo puolelta. Tekstasin hänelle että saapi tulla, ja nyt minulla on ylimääräinen 30 minuutin välitunti. Early bird catches the worm kuten jo Aku Ankasta lapsena opin.

Aamumeileissä oli toinenkin ehdotus, sanoisinko VIIKON PARAS TARJOUS. Ystäväni Elina, abiturientti, äidinkieli persia, palasi vihdoinkin maailmaa kiertämästä Amerikoista, ja kysyi opettaisinko hänelle espanjaa jos hän opettaa minulle persiaa. Kysyykin vielä. TOTTA KAI! Muchas gracias, kheili mamnun! Vastaus on SI, ARE, YES, OUI, OF COURSE MY HORSE, TOTTA MOOSES!

Keskiviikkona klo 3.00 am Iranissa alkaa uusi vuosi, 1385. Meidät on kutsuttu yhteen Suomessa pidettävään juhlaan keskiviikkona klo 18.00.

Islamkammoisille erikseen mainittakoon, että siellä ei ole muslimeja, koska se on bahaiuskontoon kuuluvien järjestämä. Jos joku iranilaisista ystävistäni olisi muslimi, sillä ei tosin olisi minulle mitään merkitystä. (Heille voisi olla. En tiedä.)

Mainitsinpahan vaan.
.

5 comments:

 1. Nyt on niin hieno ja koukeroinen lause tuo toiseksi viimeinen, etten ymmärtänyt. Olisiko tuo "ei" sana liikaa vai luulenko olevani kummastuksissani ajatuksistasi. Ymmärtääkseni olet tosi avoin kaikelle toisenlaiselle ja siksi tuo "ei" sovi suuhusi (tekstiisi). Antaako se tuossa yhteydessä kielteisen kuvan muslimeista? En usko, että tarkoitit sitä. Tai sitten olen väärässä.
  Kysynpähän vain ja aurinkoista päivää Sinulle

  ReplyDelete
 2. Vaihdatte kieliä! Hienoa!

  ReplyDelete
 3. Kale, kiitos
  a) oikoluvusta
  b) kohteliaisuudesta!
  c) siitä että jaksoit lukea tekstini loppuun :)

  Korjaan vihreen oitis.... Ei olisi pitänyti kiireessä kirjoitella välitunnilla, vaan odottaa myöhempään ajankohtaan.

  Ally

  Vanha kunnon vaihtotalous kunniaan! Toivotaan että verottaja ei puutu siihen :D

  ReplyDelete
 4. Hauskaa Naw Ruz-juhlaa ja antoisaa jatkoa kieliopinnoille :).

  ReplyDelete
 5. Mersi, Pagisija! Kiva nähdä sinua. Vieläkö asut Pagistanissa? :D

  Mitähän pagista on persiaksi? En tiedä kuin harf zadan eli puhua.

  Mibinamet

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.