Saturday, May 12, 2007

HANKINTOJA

.

I bought a new cookie cutter to add to my collection. Yes, I'm calling one cactus-shaped cutter and one that is shaped like Texas a collection. And now I have one in the shape of a crocodile (or an alligator, who knows?)

Piparimuottien kokoelma karttuu. Krokotiili vai lieneeko alligaattori täydentää sitä. Ennestään kokoelmassa oli blogikaverin - Anna Ihmemaassa blogista - lähettämät Texasin ja kaktusin, eikun kaktuksen muotoiset muotit. Haaveilen vielä kamelin muotoisesta. Ensi jouluna leivotaan, vaikka muuten ei olla leipovaa tyyppiä!

Jotkut hankinnat ovat tarpeellisia, jopa välttämättömiä, toiset sellaisia joita ilmankin tulee toimeen. Ostinko silmälasit vain näön vuoksi, vai ostinko ne oikeasti näön vuoksi?

Kuvasta saa kuvan siitä millaiset ne ovat mutta se on hiukan väärä kuva. Ensinnäkin siitä syystä että kasvoni puuttuvat kuvasta. Silmälaseja kuten kenkiä ei voi tarkastella muodon puolesta ennen kuin ne ovat luonnollisessa ympäristössään. Toiseksi kuvan väri valehtelee. Kehyksien yläreuna ei ole musta vaan violetti, ja sangoissa ei ole punaista vaikka kuva niin väittää. Se mikä näyttää punaiselta on eräänlaista ruskeaa tai oranssia, millä ei ole merkitystä koska se ei näy laseja käyttäessäni "yleisölle". Näkyvä ulkopuoli, joka nyt siis ei teille näy, on yleisilmeeltään violetti, vaikkakin siinä on muunvärisiä kuvioita.Silmille asetettuina kehyksien yläreunat osoittavat kivan kissamaisesti ulospäin yläviistoon. Selvästi havaittavasti, mutta kuitenkin huomaamattomasti, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Arvostan hyvää muotoilua.
.

2 comments:

  1. Krokotiilipiparissa on se huono puoli, että se voi haukata takaisin. Mutta ehkä riski kannattaa ottaa, sillä tällaiset välikohtaukset ovat suhteellisen harvinaisia. Toivottavasti muottiperheeseen liittyy vielä se kamelikin :)

    ReplyDelete
  2. Iik, voiko pipari haukata takaisin? Täytyypä varoa.

    Jos piparit kerran ovat reagoivaa mallia, toivotaan että krokotiili ei tykkää kyttyrää kun kameli liittyy joukkoon :)

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.