Friday, May 11, 2007

OPTIKOT JA OPTIMISTIT

.

This is the day my glasses are ready. I'm going to pick them up at the optimists's, oops I mean, optician's. It's good to have glasses. Then we won't have to drink out of bottles any more, hah hah.

Aika kauan on kestänyt se kaksi viikkoa jonka optikkoliike ilmoitti kuluvan ennen kuin lasit ovat valmiit, tänään tulee kolme viikkoa. Sain eilen meilitse tiedon että lasit ovat valmiit. Vastasin viestiin että "saavun huomenna niitä hakemaan. NÄHDÄÄN sitten. Kirjaimellisesti."

Eräs ystäväni lausui että elämä helpottui huomattavasti kun hän hankki lasit, ja suositteli samaa minullekin. Olen alkanut TV:tä katsoessa kaivata näkimiä, mutta muuten koen elämän helpoksi ILMAN laseja. Niin no mitä nyt lukiessa.

Tonen tuttavani huudahti lasiasiasta: "Sehän olisi luovuttamista!" Tämä sen jälkeen kun hän oli lukenut tekstistä jotain niin outoa että aloimme protestoida että ei siinä niin voinut sanoa. Eikä sanonutkaan.

KIva saada lasit. Ei tarvitse enää juoda pullosta. (Hoh hoh.)

Vanha vitsi josta tykkään:

Toimittaja tarkistutti tekstiään päätoimittajalla. Tämä arveli että vierasperäisiä sanoja on liikaa. Hän perusteli kantaansa: Lukijamme eivät välttämättä hallitse niin laajaa sanavarastoa kuin me ammattilaiset. Kyllähän sinä tiedät ja minä tiedän että optimisti on silmälääkäri, mutta kuinka moni lukijoista sen tietää?

Toimittajista ja ammattikirjoittajista puheenollen, tässä mainio blogi, jossa saa nauttia Hesarin toimittajien kirjoituksista.

UUTISPÖYTÄLAATIKKO

Ja nyt lukemaan Hesaria muutamaksi minuutiksi ennen kuin opetuspäivä alkaa... Haluan nähdä mitä suosikkistrippiini Fingerporiin on keksitty.
.

No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.