Monday, May 21, 2007

KESÄINEN PÄIVÄ

.

Not a bleeding heart, but something similar in our flowerbed. Pikkusydäntä kukkapenkissämme.

Onpa ollut punnertamista rästiinjääneiden töiden ja siivouksen kanssa, mutta siinähän se kaikki hoituu pikkuhiljaa. Tämä on helpohko viikko töissä koska muutama opiskelija on poissa. Pari puhelinenglannin kurssilaista on työmatkalla, toinen Italiassa ja toinen Hollannissa. Kummankin kanssa olen harjoitellut työssä tarvittavaa kieltä. Matkat tulevat toimimaan käytännön testeinä, ja jännittää kuulla miten meni. Haluan kuulla kaikki yksityiskohdat. Eikä epäilystäkään että en niitä kuulisi. Heh ja hah.

Kesän tuntua ilmassa. Puoliso otti ja survaisi fillarilla töihin. Lähetti meilin töistä ja kertoi että matka kesti 48 minuuttia. Eipä hassummin. Paljonkohan paluumatkaan meni? Menen kohta kysäisemään. Kyllä hän senkin mittasi. Puolisoni on nimittäin mies. Miehet mittaavat kaiken ja pitävät tilastoista ja tuloksista ja tekniikasta.

Tarua vai totta ne naisten ja miesten erot? Tänään tulee taas BBC:n dokumentille jatkoa, sille joka tutkii onko naisten ja miesten välillä niitä eroja joita väitetään olevan, vai onko se luuloa. TV 1, kello 19.05. Osa 2/3.

Nyt poistun koneelta suihkuun ja sitten television ääreen rentoutumaan. Ei mutta ensin on käytävä kastelemassa kehäkukan ja ruiskaunokin siemenet jotka tulimme eilen kylvettäneeksi - vai onko se kylväneeksi? Farmarin elämä on yhtä hyppyä, mutta huomiseksi on luvattu sadetta. Sen luulisi helpottavan kastelua. Paitsi tietenkin on aika vaikea tasapainotella kastelukannun ja sateenvarjon kanssa.
.

10 comments:

 1. Tereh!
  "Tulimme kylväneeksi" - sanotaan,. jos halutaan ilmaista, että me saimme kylvettyä siemenet. Mutta jos sanot, että "siemenet kylvetettiin", niin sitten ne kylvetettiin kuten vauvat vannassa. :-)

  Ei se mitään, muistaakseni Herta Müllerilla on novelli, jossa koko perhe kylvetetään makarooneja kelluvassa ammeessa. Hmmm

  (no, mutta minustapa on tullut aktiivinen kommentoija, taidan jo melkein asua täällä laatikossa. Krhph. ;)

  ReplyDelete
 2. Totta.
  Miehet rakastavat kolmea teetä:
  taulukoita, tilastoja ja tuloksia.


  Tuli mieleeni neljäskin vaihtoehto, mutta jääköön se nyt sanomatta. ;D

  ReplyDelete
 3. M, minä luin näin aamuhärärissä vahingossa "nam" vaikka olit kirjoittanut hmm tuon kylvetettävän perheen jälkeen :D Johan alkaa vaikuttaa kannibalismilta etenkin jos on kuuma kylpy!

  Voitko lähettää äänitteen tähän: "Krhph" :D

  Hallatar

  Hienoa, ja minun mielestäni aikamoisen osuvaa! Tuli kuin tilauksesta keskusteluihin naisen ja miehen eroista. Kiva kun et maininnut sitä neljättä. Tämä on perhheohjelma :D

  ReplyDelete
 4. Haha!
  Oikeasti en ajatellut kyllä SITÄ vaan niitä...;D
  Mutta nyt vasta aamulla hoksasin... ;D

  *hitaat hoksottimet*

  Juur hiljattain erään miehen kanssa oli keskustelua siitä, kuinka naiset haluaisivat lukea lehdistä muutakin kuin lukuja.
  Mieshenkilö oli sitä mieltä että tilastoja täytyy olla!
  Ne ovat siis elämän suola miehille?
  Monellekin?

  ReplyDelete
 5. Mitä? Tissitkö ne on se neljäs?

  Kuulin muuten juuri mediakritiikin edustajalta, että toimittajat ovat maailman kehnoin väestö tulkitsemaan tilastoja. Ne ovat kuulemma lehdissä sitä epäluotettavinta tietoa.

  Jaa. Ja minä kun olen kuullut tähän asti miesten suusta, että epäluotettavinta tietoa ja sen tulkintaa sisältää vain naisen pää, hmm.

  ReplyDelete
 6. Ööö... niitähän minäkin käsitin, enkä sitä, ... mikä se "se" sitten olisi? Ei, älkää kertoko. Haluan säilyttää blogin lapsillekin sopivana.

  Tilastojen tulkinta on todellakin mielettömien väärinkäsitysten lähde! Tilastot ovat hyödyllisiä, ja niitä tarvitaan, samoin kuin tutkimuksia, mutta ei kannata LUOTTAA yhteenkään :D

  ReplyDelete
 7. T, eli t. Ka, no, nythän mie sen vasta hokasin! Ai, että....jaa. Jaa-a! Hmm.

  ReplyDelete
 8. Ja nyt te lopetatte tai tulee turpiin :D Siinä teille yksi T lisää.

  ReplyDelete
 9. Hahaaa! ;D
  Joo, ei mittään teetä enää.
  Mie tykkäänkin kahvista enemmän. ;D

  ReplyDelete
 10. Lojtnantshjarta tai fanriukshjarta tai jotain vastaava tuo ei bleeding heart.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.