Saturday, May 19, 2007

LOKIT JA BLOGIT

.

Jee, kuvat saa taas näkyviin. Preview (esikatselu) ei toimi, mutta ei sillä väliä.

Hesarin Fingerpori on uskomattoman näppärä ja sympaattinen. Oli aivan pakko ottaa oheinen strippi talteen. Merimiesopistossa kurssin ja sään on oltava lokissa kirjattuna. Oppilas tekee työtä käskettyä. Riemastuttavaa!

Saman voisi toteuttaa englanninkielisesä versiona niin että oppilas kirjaa tiedot halkoon. A LOG = halko, ja luonnollisesti myös lokikirja. Ties vaikka sen esimuoto olisi ollutkin oikea halko. Verkkoloki on A WEBLOG, josta lyhenne BLOG.

Vatsatautini jatkuu. Ei kipuja, ei päänsärkyä, ei epämukavuutta. Juuri mikään ruoka ei maistu. Vaakaan on ilo nousta. Kevyt olo, vaikkakin heikko. Kiitos kommenteista. Ne ilahduttivat.

Yksi ainoa puhelinoppilas tänä aamuna. Sitten voin maata vatupassissa TV:n ääressä, ja vahvempina hetkinä laatia ensi viikon nettitehtäviä englannin monimuotokurssille. Enää pari viikkoa näitä 7-päiväisiä viikkoja. Tai hetkinen, kaikkihan ne ovat 7-päiväisiä, ööö.... Katsotaan kalenterista, brittienglanniksi A DIARY, amerikaksi luulen että on A CALENDAR. Kai sen voi tarkistaa lokistakin, mutta niitä on niin vaikea pyydystää kun lentävät yläpuolellamme.
.

8 comments:

 1. Pikaista paranemista!

  ReplyDelete
 2. Toivottavasti sinun on taas pian nalka.

  ReplyDelete
 3. Hei, Kerkkis ja HPY!

  Ruokahalu on palannut. Söin oikein kunnolla; jauhelihapihvejä, lihapullia ja perunoita. Äsken kävin kevyitä pihatöitä tekemässä. On aurinkoa ja lämmintä. Nyt menen taas lepäämään. Tulen käymään teidän blogeissanne kun jaksan :)

  ReplyDelete
 4. Jännä tuo weblog-juttu, josta kirjoitit, enpä ollut tullut ajatelleeksi! Oma blogini ei taida olla ihan oikea blogi, koska siitä puuttuu kurssi, vaikka tunnelmia onkin. Eh ;-)

  Tuosta A LOG - BLOGistakohan muuten johtuu, että näen silloin tällöin unta halkoliiteristä tai vajasta, jossa on puut miten sattuu kasoissa? Ei olisi ihme, olen jäljittänyt muitakin englanninkielisyyksiä alitajunnastani(kirjoitan unipäiväkirjaa).

  ReplyDelete
 5. Kunpa minäkin muistaisin uniani. Tai no toisaalta säästyy aikaa kun ei niitä mieti :)

  Kävin jo aikaisemmin lukemassa unipostauksesi. Pitää palata huomenna koska se vaatii isompaa järjenkäyttöä kuin mitä minulla on tänään, hehe.

  Psykologiassa ja psykoterapiassa hyödynnetään aika paljon asiakkaiden/potilaiden unia, joista voi, ainakin teoriassa, selvittää alitajuntaa. Sanon teoriassa siksi että tulkitseminen ei välttämättä osu oikeaan.

  Lähden koneelta... Ehkäpä ensi yönä näen jotain unta jonka muistan huomenna. Otanpa sen päämääräkseni :)

  ReplyDelete
 6. Pikaista piristymistä !

  Hulvaton tuo "kirjattuna lokissa"...

  =)

  ReplyDelete
 7. Rita: "Kunpa minäkin muistaisin uniani."

  Kunpa en muistaisi uniani, viime aikoina olen nähnyt Alien unta: JOkin ihme otus tulee selästäni läpi ja häipyy ikkunasta pidellen selkärankaani (Joo, tost froidi vetäis helppoi johtopäätöksii)

  Ja toisessa unessa tatuoin itseeni työni vaatimia asioita sellaisella terävällä mustekynällä ja aina lopulta ei ole kuin yksi paikka johon tatuoida ja herään siihen kun aloitan tatuoimisen vesirajan alapuolelle...

  Ei kivoja unia.

  ReplyDelete
 8. Harvinaisen kiva nähdä, Maurelita! Tulen visiitille teille Ranskaan kun ehdin:)

  Johannes

  Voi hyvänen aika tuota sinun eksistenssiäsi! Tulitko oikeaan blogiin vai yrititkö tähdätä Arkiterapeutti Kopsin vastaanotolle? Hän ei suosi huuhaata, mutta uskoo että unissa on jotain tärkeää. Unikirjoissa on sen verran roskaa joukossa että oikea asia voi hautautua syvälle, mutta uskon että oikeaa tietoa on.

  Tuo selkäranka ja tatuointi olisivat hulvattoman hauskat jossain komediaelokuvassa, mutta jotain ihan muuta omissa painajaisissa. Huh!

  "Froidi" - heh. Ja "Niitse". Ja Dsiisus. Uudisoitua oikeinkirjoitusta.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.