Thursday, May 17, 2007

OHHOH MIKÄ AAMU

.

Eilen alkoi olla niskakipua, illalla vuoteeseen mennessä kuumetta. Aamulla olo hutero, pakko palata vuoteeseen, pistää sänkymatto kauemmas ja ämpäri vuoteen viereen siltä varalta että laatta lentää.

Voimat äärimmilleen keskittäen sain aikaan tekstiviestin jolla peruutin, tai luulin peruuttaneeni puhelinenglannin aikaisemman oppilaan. Hän soitti kuitenkin kello 8.30. En ollut heikossa tilassani saanut painetuksi "lähetä"-näppylää. Kerroin tilanteen ja sovimme että yritämme huomenna uudelleen.

Yli-inhimillisillä ponnistuksilla tekstasin peruutuksen seuraavallekin oppilaalle sängyssä maaten. Varmistin että painoin oikeita kohtia. Ah, sen jälkeen saatoin vaipua tajuttomuuden tilaan...

Tsiisus! Kännykässä oli tosi kimakka ääni kun se hetkeä myöhemmin piippasi yöpöydälläni, mutta kiva kun oppilas kuittasi saaneensa viestin. Olipa kirjoittanut sen englanniksi. Tunnollinen kieltenope huomaa tuollaiset seikat puolikuollleenakin. Se että tekee kuolemaa ei ole mikään syy lakata kielikouluttamasta.

Tällä testillä sain selville milloin vaara oli ohi. Vähän jälkeen yhdentoista pystyin ajattelemaan oheista vitsiä. Siihen en olisi pystynyt oksennusvaaran olemassa ollessa. En oksentanut.

"Mies meni ravintolaan ja tilasi ostereita. Tarjoilija sanoi niiden loppuneen, oli juuri tarjoillut viimeisen annoksen naapuripöydän herralle. Asiakas pahoitteli sitä kun olisi niin mielellään syönyt ostereita. Naapuripöytä kuuli tämän ja sanoi että hän antoi mielellään oman annoksensa jos toinen kerran ostereita halusi. Hän voisi tilata jotain muuta. No, vaihto tehtiin ja mies ryhtyi syömään ostereita. Häntä alkoi kuitenkin vaivata naapuripöydän miehen tuijotus ja hän kysyi oliko jotain vialla...

"Ei, minä vain katselen mielenkiinnolla että pysyvätkö osterit teidän sisällänne kun ne eivät pysyneet minun sisälläni eivätkä koirani sisällä!"
.

5 comments:

 1. Paranemisia! Täällä voidaan jo vähän paremmin kuin edellisessä blogipostauksessa. Kyllä se ohi menee!

  ReplyDelete
 2. Vitsistäsi päätellen olet masokisti, Rita. Paranemisia.

  ReplyDelete
 3. Kiitti teille M ja Kirsi! Hintelä olo vieläkin mutta kestän mielelläni kun oxetus meni ohi ja tiedän tämän olevan tilapäistä :)

  Kirsi, se vasta olisi masokismia jos pahanolon AIKANA muistelisi tuota vizziä :D

  ReplyDelete
 4. Hope you feel better today.

  ReplyDelete
 5. Thanks HPY, heikottaa vähän mutta kyllä se tästä... :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.