Tuesday, May 08, 2007

PLUS MIINUS NOLLA

.

Don't you just love magenta! Aniliininpunainen miellyttää silmää.

Huh kun tulin tehneeksi itselleni epähuomiossa chilillä ja ties millä maustettuja nuudeleita. Savu tuprahti korvista, ja lapioituani noin kolmasosan suuhuni, päätin heilauttaa loput roskiin.

Nyt juon vihreää teetä ja mietin onko tässä päivässä jotain plus miinus nolla - tyyppiin vivahtavaa. Yksi tiistain vakituisista oppilaista unohti tulla tänään. Muu opetus sujui tavalliseen tapaan, joten ei tässä kaikki jutut ole lähteneet nollaantumaan, mutta aamuvarhaisella päätin tehdä kierroksen monikulttuurin vastustusblogeissa ja katsoa löytäisinkö sellaisen jossa on hyvää keskustelua. Plus miinus nolla ja pudotus miinuksen puolelle. Kuka korvaa menettämäni 15 minuuttia? Sen sijaan että keskusteltaisiin asioista, näyttää tendenssi olevan todistaa toisinajattelijat typeriksi ja valheellisiksi. Millä kukaan voi keskustella sellaisessa ilmapiirissä? En ole vähään aikaan osallistunut monikulttuurikeskusteluun muualla kuin Jaketsun blogissa ja Suomalian sanomissa, mutta mielelläni löytäisin foorumin jossa saisi vapaasti puhua ja jossa olisi tilaa erilaisille mielipiteille.

Aivan kuin sinetiksi plus miinus nolla- pohdinnalleni meidän risteystä tultiin äsken taas vähän rapsuttelemaan! Miten paljon voi yhteen pieneen risteykseen keksiä katu-, putki-, johto- ynnä muita töitä? Sitä on tässä ihmetelty kohta 12 vuotta. Sivusta katsottuna osa niistä näyttää plus miinus nolla -töiltä. Kadun pinta revitään auki. Kohta se päällystetään uudelleen. Katuun kaivetaan reikä. Jonkin ajan kuluttua se täytetään. Tänään paikalle saapui asfalttiauto ja kaksi miestä. Asfaltti tuoksui kun palasin kävelylenkiltä. Kiva tuoksumuisto lapsuudesta. Nyt risteyksessä ei ole ketään. Neliönmuotoinen alue päällystettä puuttuu ja paikalla on raidallisia tötteröitä. Voisikohan siinä pelata ristinollaa tai jotain lautapelin tapaista? Keksitään uusi peli. Plus miinus nolla.
.

2 comments:

 1. Monikin on sitä mieltä, että olisi käyttöä foorumille, jossa saisi vapaasti puhua ja jossa olisi tilaa erilaisille mielipiteille.

  Monilla foorumeilla on myös puutetta sellaisista keskustelijoista, jotka pystyvät keskustelemaan näistä asioista ihmisiksi, kiihkoutumatta.

  Jos mää ny lupaan sulle semmosen kivan foorumin pystyyn pistää, toivottasti ennen juhannusta, niin lupaatko myös tulla sinne keskustelemaan?

  Kun sinuakin nämä asiat ovat silminnähtävästi ruvenneet mietityttämään aivan eri tavalla kuin koskaan ennen. Mä tiedän sen tunteen. Mitä enemmän miettii, sitä enemmän päätä särkee. Selkeitä vastauksia ei välttämättä ole kenelläkään.

  ReplyDelete
 2. Hei Reino

  Kuulostaa hyvältä tarjoukselta. Tottahan voimme yrittää. Ja voisinhan ehkä taas uskaltautua käymään nykyisessäkin blogissasi. Viimeksi kun joku viikko sitten tulin, se ei ollut oikein naisille sopivaa tekstiä...

  Jos haluat tarkemmin puhua, meiliosoitteeni löytyy Pretty Polly - kotisivuiltani.

  PS Olen edelleenkin maahanmuuton puolesta puhuja.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.