Monday, May 07, 2007

SATELLIITTIUUTISIA

.

A new week. Breakfast. Satellite TV. Things are happening all over the world. France has a new president.

Uusi viikko. Voileiä ja kaksi kuppia kahvia. Satelliitti-TV. Ranska sai melkein naispresidentin. Almost a nice president. Sarkozy on luvannut pistää tuulemaan, mutta alkajaisiksi hän vetäytyy 10 päiväksi luostariin, jos kuulin oikein. Tietoa ja uutista tuli jatkuvalla syötöllä kun kolmella kanavalla surffailin. CNN, BB World ja SKY News.

Tornado on tehnyt tuhojaan USA:ssa in the Mid-West. Kun maailma pyörii, miksi ne tornadot eivät koskaan osu tänne? Huh, ei silti että haluaisin. Meksikosta saatiin ihmeellistä kuvaa. Joku taiteilija teki valtavan installaation alastomista ihmisistä Plazalle. Median kunniaksi on sanottava että kamerat kuvasivat vain kaukaa strategisen hienotunteisesti. Brittipariskunnan pikkutyttö kidnapattiin hotellista. Hirveän ahdistava uutinen, mutta me sentään voimme klikata kaukosäätimestä itsemme muualle, samaten kuin tornadon hävittämistä maisemistakin. Mr Bush on järjestänyt rahaa kotinsa menettäneille, jotta he pääsevät rakentamaan elämänsä uudelleen.

Lopuksi näin vielä pätkän Etelä-Afrikasta. Upea pantteri täplineen ja sitten kiinnostava musiikkiyhtye Freshly Ground ( = Vastapaahdettu). Taisi olla 7 jäsentä, miehiä ja naisia, valkoihoisia ja tummia. Instrumentteja, tanssia, minulle vieras eteläafrikkalainen aksentti. Se ei ole tuttu kuten britti, amerikka, australia.

Eipä muuta kuin aloittamaan opetuspäivä... Kivaa maanantaita! I'll be back.
.

6 comments:

 1. Rita: " CNN, BB World ja SKY News."

  BB on yks munkin suosikkinäyttelijättäristä, mä katoin teinipoikana Voulez-vous danser avec moin varmaan kakskyt kertaa, kiva et sillä on oma kanavansakin. Ihania näyttelijättäriä olis myöskin Natalie Wood ja Nastassja Kinski (Vähänx mä paljastan olevani vanha, varsinki jos joku sais tietää mun haaveilleen Johanna Raunioistakin -- siis ennen kun se alko näyttelemään), Kinskillekin pitäisi perustaa kans oma kanava, Kinski world, mutta joku vois sekottaa sen Kinuskin maailmaan ja sit kaikki kinuskijätskin ystävät pettyis ja...ehkä mä lopetan tähän (JK, Eee-rittäin väsyneenä ja puolisekaisena, täältä tähän.)

  ReplyDelete
 2. Heh, hauska kirotusvihre: Johanna Raunoioistakin, no-oo, kyllä mulle ois tupla-Rauniotkin kelvannu.

  ReplyDelete
 3. No voi sun...: Raunoioistakin!

  Tästä kirjoittamisesta ei ny tuu mitään, hyvää yötä. Pahoittelen aiheuttamaani häiriötä.

  Ötyä <- Ja tuo ei ole kirjoitusvirhe.

  ReplyDelete
 4. Heh, nykyään tulee kirjoitusvihre toisensa perään, mutta onneksi vastaavasti näkö huononee niin ei huomaa kaikkea pientä. Ja jos huomaakin niin huumorilla vaan :)

  BB on legenda, absolutely! Natalie Woodista olen pitänyt, Kinski ja Raunioski eivät ole näyttelijöinä tuttuja, mutta olen katsonut yhden kotimaisen leffan tänä vuonna, aivan fantastisen. Kaurismäen Mies joka menetti muistinsa, mutta en muista oliko se tuon niminen vain samantapainen... On nauhalla tallessa jotta voin katsoa uudelleen.

  Meillä taitaa olla eri nukkumarytmi. Menin eilen illalla nukkumaan ennen kahdeksaa ja heräsin tänä aamuna puoli 4 :)

  PS Ei sun kommentointisi ollut mitenkään sekavaa. Niin, paitsi sitä en tiedä kenen MUNKIN suosikkinäyttelijätär BB on :D

  ReplyDelete
 5. Olen just menossa nukkumaan, mutta sen verran vielä että normaalisti menen nukkumaan 01:00 ja herään kuudelta (siis silloin kun saan nukutuksi), mutta jouduin koko viime yön ratkomaan erään yrityksen verkko-ongelmaa ja koska sain sen kuntoon vasta kuudelta aamulla menin sitten sieltä varsinaiseen päivätyöhöni suoraan. Eli heräsin tähän päivään maanantaiaamuna klo 06:00. Hivenen väsyttää, varsikin kun su-ma välisenä yönä nukuin huonosti.

  ReplyDelete
 6. No onpa tuo verkkojen setviminen kovaa puuhaa! Ettet vaan punonut itseäsi sinne verkon joukkoon. Huumori on koetuksella jos menee sen jälkeen verkosta punottuun riippukeinuun nukkumaan :) Ötyä!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.