Sunday, June 17, 2007

JOKU TOLKKU PITÄÄ OLLA

.

Today even more beautiful than yesterday. Kaunistuu päivä päivältä kunnes alkaa rapistua ja roskata.

Menimme ruokaostoksille iltapäivällä. Ananakset olivat tarjouksessa ja hunajameloni, nam. Halusimme kalatiskistä loimulohta. Onneksi myyjä kertoi että siinä oli hunajapäällystys. Emme me sellaista halunneet. Hän suositteli muuta, ja siihen muuhun olimme tyytyväisiä.

Kananmunia hakiessamme huomasimme yhden rasian päällä siihen jätetyn pahvisen kahvimukin. Voi hyvät hyssykät! Roskis oli kolmen askeleen päässä. Kahvimaistiaiset olivat juuri loppuneet. Esittelijä pakkasi tavaroitaan. Pistin pahvimukin roskikseen. Kuulun siis edelleenkin "Roska päivässä" - liikkeeseen.

En käsitä roskaajia. Roskiksiahan on joka paikassa. Varsinkaan en voi tajuta tuollaista että roskat jätetään roskiksen viereen. Tervemenoa ARKITERAPEUTTI KOPSIN VASTAANOTOLLE. Hän kopauttaa kepillå järkeä kalloon.

Muuta ympäristöhaittaa: Jos puhelinmyyjät ja muut kaupustelijat ärsyttävät, kannattaa lukea VIRTASKAN postaus aiheesta. Hän antaa pari linkkiä joista selviää miten estää TYRKYTTELY. Mainittakoon kuitenkin että asiallistakin myyntiä ja tarjontaa on, sekä halukkaita asiakkaita. Raja kulkee tarjoamisen ja tyrkyttämisen välissä.

Siitä vaan kansalaisyhteiskuntaa rakentamaan. Pidetään roskaajia ja häiriköitä silmällä. Joku tolkku pitää olla talkkunan syönnissäkin!
.

No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.