Wednesday, June 27, 2007

VEDEN JA KASVUN KOHINAA

.

Neilikkaruusu. I've never been particularly crazy about roses, but this one I love. En ole koskaan ollut erityinen ruusujen ystävä, mutta tästä tykkään.

Sadeilma. Kohta taas kasvit kasvavat että kohisee. Kohinasta puheenollen, aamutelkkarissa näytettiin Englannin tulvia Sheffieldissä. Kammotus että olisi kurjaa joutua ulos talostaan kun vesi alkaa nousta ja viranomaiset ajelevat kadulla moottoriveneellä. Iso muutos eilisaamuiseen telkkarin katsomiseeni. Silloin näin kähisevän kuivaa raporttia Saharan liepeiltä.

Tosielämästä keksittyihin tarinoihin. Olemme katsoneet Alfred Hitchcockin esittelemiä mustavalkoisia puolen tunnin jännitysjuttuja. Yhdessä Ray Bradburyn tarinaan pohjaavassa esityksessä oli riemastuttava yksityskohta. Nainen luki Aku Ankkaa, taatusti alkuperäistä; filmatisointi oli nimittäin vuodelta 1955. Vautsi ja kääk!

Nyt valmistamaan opetustilaa ja katsomaan papereitani. Yksityisoppilas saapuu kello 8. Oppilaat harvenevat heinäkuuta kohti, mutta eivät kokonaan lopu kesäksi, mikä minusta on mukavaa. En haluaisi pelkästään tehdä kirjoitushommia tai pelkästään lomailla.
.

7 comments:

 1. Huh, onneksi olin Sheffieldissä jo viime viikolla ja aurinko paistoi. Mutta en ylläty tulvista, nimittäin ainakin Birminghamin ja Leicesterin välillä tuli ihan viivästystä, kun joku asema oli tulvinut ja kyllä pelloillakin lehmät aikamoisessa liejussa seisoskelivat ja kaveri sanoi että on vaan satanut, satanut ja satanut sen jälkeenkin...

  ReplyDelete
 2. Minulla on ihan samanlainen. Aavistelinkin etta se oli tuollainen. En ole muita nahnyt missaan.

  ReplyDelete
 3. A-R

  Mitähän lehmät tuumailivat liejussa seisoessaan, höh? Jossain vastaavassa tilanteessa ihmisiltä oli murtunut nilkkoja kun lipsuivat liejussa. Muistaisin eilen lukeneeni tai kuulleeni.

  HPY

  Minä näin tummanpunaisia neilikkaruusuja ekaa kertaa naapurin puolella 12 - 13 vuotta sitten tähän muuttaessamme. Ihastuin ja ostimme meillekin pienen taimen, mutta vaaleanpunaisen.

  Ehkäpä pistät jonain päivänä kuvan blogiin?

  ReplyDelete
 4. Neilikkaruusu on ihan uusi tuttavuus, mikä ei ole ihme, kun en puutarhaihmisiä ole. Erikoinen kaunotar se on.

  Entä kuningattaren syntymäpäivät, olitko siellä?

  ReplyDelete
 5. Hello Katriina :)

  Jos klikkaat arkistosta June 2007 kokonaan auki ja rullaat 14. päivään, löydät mitä kirjoittelin kuningattaren syntymäpäivien puutarhakutsuista. Siinä on jääveistoksen kuva.

  ReplyDelete
 6. Kiitos, Rita, olin oikein odottanut raporttia! Tuollaiset lyhyet yltiösosiaaliset puutarhakutsut olisi joskus kiva kokea. En tahdo millään jaksaa juhlia pitkän kaavan mukaan, aamuun asti en jaksanut edes nuorena.

  ReplyDelete
 7. Kiitos itsellesi :) Minäkään en ole pitkän kaavan ihmisiä. Noilta suurlähetystö kutsuilta lähtiessä on aina tunne että ei haluaisi vielä lähteä ja toivoo että seuraavat pidetään pian...

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.