Wednesday, June 06, 2007

VIHREÄN RAUHOITTAVA VAIKUTUS

.

My dentist's waiting room. Hammaslääkärini odotushuone.

Yhden lohjenneen paikan ansiosta pääsin vielä tänään käymään, vaikka muuten ei vuositarkastuksessa viikko sitten havaittu mitään remontin tarvetta.

Odotushuone on viihtyisä ja kaunis, ajatuksen kanssa suunniteltu. En ihmettelisi vaikka Päivi kertoisi itse maalanneensa taulutkin. On sen verran kätevä ja lahjakas ihminen.
Tuollaisessa mukavassa nojatuolissa istuin tänään lukemassa IMAGE-lehdestä artikkelia aktivisteista. Varjo on varmaan vieläkin seinässä. Lehtivalikoimassa on naistenlehtiä, Tekniikan maailmaa, Aku Ankkaa ja Suomen kuvalehteä, myös ulkomaankielisiä lehtiä. Lehtivalikoima, musiikki, sisustus - kaikki on valittu viihtymistä, rauhoittumista ja henkilöstön jaksamista ajatellen. Muutama hammaslääkäri, assistentti ja hammashygienisti työskentelevät ja vuorottelevat tiloissa.
On olemassa tutkivaa jurnalismia, Olikohan tämä tutkivaa bloggailua?
Seuraavan kerran pääsen Hunaja-nallea katsomaan ja lehtivalikoimaa tutkimaan 17. elokuuta. Silloin on edessä hammaskiven poisto. Jursk! Ei ollenkaan niin viihteellistä kuin hammaslääkärissä käynti, vaikka onkin kiva nähdä hammashygienisti Auli kaksi kertaa vuodessa. Eipä muuta kuin Pepsodent-hymy! Suosikkimerkkini on tosin Colgate. Entä sinun?

Oletteko koskaan panneet merkille miten älykääpiösti leffoissa ja telkkarisarjoissa ihmiset muka harjaavat hampaansa?

HAMMASKULMA
Päivi Metsola
Malmin raitti 4
00700 Helsinki
tel: 09-345 3350
.

No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.