Wednesday, June 06, 2007

HITURIAAMU

.

Ei norjanangervo enää kuki. Tämän kuvan otin monta päivää sitten.

Nousin tavallista myöhemmin sängystä. Vasta puoli 6.

Muutenkin takakenossa tänään. Avasin vasta eilisen Hesarin, ja siitäkin ehdin vilkaista vain sarjakuvat. Purskahdin ääneen nauramaan Fingerporille. Kaveri tilasi puhelinherätyksen. Aamulla hänelle soitettiin ja puhelimesta kuului ääni: "Oletteko kuulleet vapahtajastamme Kristuksesta?"

Monikollinen "kuulleet" ihmetytti sitten kun sain naurun naurettua valmiiksi. Puhelinmeenhan vastaa yleensä vain yksi ihminen.

Viivi ja Wagner lähtevät kesälomalle mummolaan. Wagner-possu haluaisi Las Vegasiin, mutta joutuu tyytymään pajatson pelaamiseen Teboilin baarissa. Jos on hyvä mielikuvitus, pienemmänkin budjetin kesäloma onnistuu.

Rip Kirbyn lentokone on kaapattu. Hei, minähän voin mennä katsomaan tämän päivän Hesarista miten juttu jatkuu... Paitsi en ehdi enää. Työpäivä alkaa.

Ihania nämä kesäaamut. Valoa, linnunlaulua, vihreyttä. Tavallaan ei kiirettä minnekään, vaikka pitääkin taas mennä valmistelemaan ekaa puhelinenglannin soittoa. Fantastinen fiilis.
.

2 comments:

 1. Ihania ovat kiireettömät kesäaamut. Kiireettömyyden tunne on korvien välissä kun ymmärtää elää hetkissä niinkuin sinä tänä aamuna.
  Hyvä mieli tuli tätä lukiessa. Kiitos.

  ReplyDelete
 2. Kiitos sanoistasi, Sivuaskel :)

  Sattuvasti sanottu tuo "ymmärtää elää hetkissä". Vietin juuri puhelinoppilaan kanssa puoli tuntia. Siinäkin hommassa on äärettömän tärkeää olla nimenomaan siinä hetkessä. Taitaa päteä sekä työhön että vapaa-aikaan.

  Ihanaa taas ehtiä tehdä aamupostauksia kun työt hellittivät! Sinäkin olet käsittääkseni aamuihminen.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.