Saturday, August 25, 2007

UNA FIESTA

.

Saludos desde Pikkuhuopalahti. Terveisiä juhlasta jonka järjesti Colo-Colo-jalkapalloseuran väki kuvan rakennuksessa. Jos käsitimme oikein, rakennus on vanha Tapiolan asema. Se on kauniissa ympäristössä merenlahden rannassa.

Gente muy simpática, very nice people, originally from Spain, Chile, Costa Rica, Bolivia, France. Luulen että mieheni ja minä olimme ainoat koko-suomalaiset. Muutama puoli-suomalainen oli joukossa kuten ranskalaisen Jean Louisin poika Eric ja tänä iltana tapaamamme espanjalaisen isän Jordin ja suomalaisen äidin tytär Claudia, joka muuten asuu meistä viereisessä kaupunginosassa Pohjois-Helsingissä. El mundo es un pañuelo. Le monde est petit. Tapasimme myös ranskalaisen Annien ja hänen poikansa Janin, joka puhuu vähän suomea.

Tosissaan mukavaa päästä osallistumaan fiestaan! Harmi vaan että piti lähteä jo yhdeksältä kotiin, kun puolisolla on aamuherätys kello 5 golfin takia, mutta kolme tuntia ehdimme nauttia ulkomaalaisesta olosta ja ilmapiiristä. Ostimme sisäänpääsyliput ja ruokaa ja juomaa espanjaksi hyvällä menestyksellä. Valmiiksi kirjoitetut laput seinällä auttoivat. Un plato de comida 4 €, una cerveza 3 €, café con pulla 2 €, vino... Meillä ei ollut iso nälkä joten tilasimme un plato de comida con dos tenedores (yksi ruoka-annos ja kaksi haarukkaa). Sitä seurasi huulenheitto juomasta ja kahdesta pillistä ja niin edelleen.

Musiikki oli loistavaa, vaikkakin hiukan turhan äänekästä. Enimmäkseen espanjankielistä salsaa. ¡Ay qué bueno!
.

4 comments:

 1. C'est une bien jolie maison typiquement Finlandaise en bois rouge, j'adore.!!

  ReplyDelete
 2. C'est une vieille gare! In the centre of Helsinki now, can you believe it?! It was moved from the banlieu. People can rent it for their parties. Très jolie, aussi dedans.

  ReplyDelete
 3. Ois puoliso saanu mennä suoraan golfiin...

  ReplyDelete
 4. Heh, sitäpä emme tulleet ajatelleeksi :D Emme olleet myöhään juhlissa, mutta silti oli kuulemma peli luistanut hiukan huonosti seuraavana aamuna. Juomisella ei ollut asiaan osuutta. Olimme autolla.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.