Sunday, September 23, 2007

VIIKIN PÄIVÄ MAALLA

.

A day in the countryside. A happening for families. Rides for children. Popcorn. Cotton candy.

Tapahtuma Viikissä. Poniratsastusta, hevosajelua, traktoriajelu, myyntikojuja, hattaroita, askartelupiste lapsille, sitä sun tätä, ja hieno ilma.

PÄIVÄ MAALLA


Making hay. Heinäntekoa. Kaupunkilaislapset pääsivät pistämään jyviä seipäille, kuten vanha vitsi kuuluu.Menimme itse asiassa etsimään ystäväämme Mirkkua joka oli Malmin seurakunnan myyjäisissä mukana, mutta emme löytäneet vaikka etsimme kuin neulaa heinäsuovasta. Myöhemmin kävi ilmi että seurakunnan myyjäiset olivatkin kirkon aulassa. Emme nähneet mitään kirkkoa.Paljon oli tarjolla täälläkin myyntikojuissa, sekä käsitöitä että syötävää ja juotavaa. Mehuja, säilykkeitä, lakritsia, lapsia, sukkia, koruja... Ostimme perunoita, omenoita ja luumuja.

Erittäin hieno ilma ulkoilmatapahtumalle. Eilisessä sateessa ei olisi paljon naurattanut. Mirkulta sain puhelimitse tietää että myyjäiset lähetystyön hyväksi olivat menneet erittäin hyvin, ja sinne oli kuljetettu lapsia traktorin kyydillä ja perillä annettu ilmapalloja, mistä oli iso riemu syntynyt. Kuulosti kivalta.
.

No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.