Sunday, October 28, 2007

OSTOKSILLA EILEN

.

A sight for sore eyes. Or is it a sore for my eyesight? No, I'll stick to the first one. Onpa raikkaan näköiset värit. Juuri olen ulos lähdössä. Kukaties kävelen kohta tuon aidan ohi.

Miellyttävä lauantai takana. Miellyttävä sunnuntai meneillään.

Did you remember to change the clocks? Muistitteko siirtää osoittimia taaksepäin? Vääntelin eilen kaikki neljä rannekelloani vallitsevaan aikaan, sekä kaksi pöytäkelloa, tänä aamuna keittiön kellon. Viisi huonetta ja keittiö on parempi kuin viisi huonetta ja heittiö. Heittiö heitettäköön ulos jos sellainen huushollissa piilee.

FANTASTINEN OSTOS eilisellä ostosreissulla: JUANESIN CD; LA VIDA

Hankittiin puolisolle neljä neuletta tai muuta yläosaa Stockalta. En oikein tiedä millä yhteisnimellä voisi kutsua "toppeja" jotta kaikki ymmärtäisivät. Puhuin kerran eräälle sukulaiselle puserosta, villapaitaa, neuletta tai jotain sentapaista tarkoittaessani ostaa, ja ihmettelin kun hän suuntasi kulkumme tavaratalossa pusakkaosastolle. En ikinä nimittäisi pusakkaa puseroksi. Sitä en tiedä onko se oikein tai väärin. Sanon vain että se on minulle vierasta.

Ostosreissulla hyppäsi kärryyn yksi DVD-leffakin, vanha sellainen. En juuri muista nimeä mutta se pohjautuu romaaniin HEAVEN CAN WAIT, jossa heppu kuolee vahingossa enkelin töppäiltyä ja lähetetään takaisin maan päälle erinäköisessä pakkauksessa eli ruumiissa.

KIRJAKAUPASSAKIN teimme hankintoja. Katselin ensi vuoden päivyreitä, sellaisia jotka sopivat ajanvarauskirjaksi, mutta en vielä tehnyt valintaa. Lehtiöitä ja kirjepaperin näköistä tulostuspaperia sen sijaan ostimme.

Uusi Juanes ei ole vielä ipodissani, joten lähden ulkoilemaan ilman sitä. Laittaisinko soimaan espanjankielistä, ranskankielistä vai mitä? Saa nähdä.
.

8 comments:

 1. HäH?
  Eikös pusakka ole lyhyt, kevyehkö miehen ulkoilutakki? Siis tarkoitan että en kyllä minäkään sitä sanoisi puseroksi...?

  Itse olen tekemässä loputtomilta tuntuvia ostoslistoja, kun aina muistuu mieleen jotain pientä hankittavaa. Muuttaminen on kivaa, mutta vie voimia. Aivokapasiteettiakin.

  ReplyDelete
 2. Hai Sari

  HäH? sanon puseroon minäkin :D

  Hyvä jos ajattelet muuton tarvitsevan aivokapasiteettia. Olen katsellut sivusta muutamia aivottomia muuttoja, sellaisia joita ei ole suunniteltu etukäteen. Pitäisikin kirjata muistiin. Siitä saisi yleishyödyllisen postauksen, koska kaikkihan me jossain vaiheessa elämää muutamme.

  ReplyDelete
 3. Mun isä sanoo nimenomaan takkiaan puseroksi, on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Tai sitten se on pomppa!

  ReplyDelete
 4. Tervehdys Anne

  Pomppa, hih :) Kuvittelisin sen pitkäksi takiksi, samaten kuin palttoon ja manttelin.

  Villapusero vai villapaita...? Heh, tämähän alkaa laajeta. Miehillä on villapaidat ja naisilla villapuserot?

  ReplyDelete
 5. Jonna6:28 pm

  Minulle pusakka on takki ja pusero on pusero, camisa (negra)a la Juanes...

  ReplyDelete
 6. Yhden kivän puutarhapäivyrin ostin seinälle. Kylläpä niitä kelloja on, kun rupee aikoja muutteleen, autossakin.

  ReplyDelete
 7. Jonna

  Asi es. Tengo la camisa negraaa...Tralalaa!

  Hannele

  On, on, kelloja riittää. Meillä on kellarikerroksessakin pari kolme, taitaa olla vielä jokunen siirtämättä oikeaan aikaan. Onneksi DVD ja muu tekniikka muuttaa itse itsensä :)

  ReplyDelete
 8. Hyvä ostosreissu, vähän vaatteita, fimiä ja kirjoja :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.