Saturday, October 27, 2007

HUNAJAA

.

Looks like a beehive, doesn't it, honey? Lune de miel, Honeymoon, imported from France. Riemastuttava pakkaus, näyttää mehilaispesältä. Nimi on Kuherruskuukausi, mutta sana ei suomen kielessä mitenkään yhdisty hunajaan. Ei myöskään omalle kullalle puhuttelu "kulta", "honey" in English.

My honey just brought that product back from the grocery shop. Kultani kävi ruokaostoksilla sillä aikaa kun minä hoidin puhelinopetuksen. Nyt olemme lähdössä muille ostoksille mutta halusin äkkiä dokumentoida kuvan tuosta hauskasta hunajasta. Kaikessa kiireessä tulin ensin räpsäisseeksi kuvan pelkästä pöytäliinasta kun kamera ei aluksi tahtonut toimia. Kuvaamisen arvoinen sekin. Oma koti kullan kallis. Right, honey?


.

6 comments:

 1. Minusta tämä muratti-vaxtyyki on hieno. Kertova! Itselläni on kotimaisittain viinimarja-vaxtyyki, ikään kuin samaa sarjaa. :-D

  ReplyDelete
 2. Viinimarjatyyki kuulostaa fiiniltä. Ei kai ollut tyyristä? Siihen voi päälle kattaa väskynäsoppaskoolin ja serviisin, tai leikata muuruuttia ja rööpetteriä :D

  ReplyDelete
 3. Aivan totta, oma koti paras paikka :)

  ReplyDelete
 4. Kieliopettajalle tämä ehkää sopii :)
  /Hannele

  ReplyDelete
 5. Håh håh! Det var toppen :D (En viitsi linkittää sivuilleni koska sieltä oppii sivutuotteena kiroilemaan englanniksi :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous6:19 pm

  ei voi olla totta, samainen hunajapurkki on meidan poydallakin, mutta ostettu ranskan carrefourista. siina on muuten todella oiva annostelukorkki - ei tahmaa hunaja poytia ja sormia...tuodaanko ranskasta jo bonne maman confiture de lait "hilloa"?
  terkkuja ranskasta!
  jeppe

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.