Thursday, October 25, 2007

PORTAAT

.

Tunnistatteko nämä portaat? Kaikki kansalaiset voivat niitä pitkin nousta. Jos fyysisesti pystyvät. Jos ovat Helsingissä tai pääsevät sinne matkustamaan. Komeat on rappuset. Kunnioitusta herättävät. Monenlaisia tunteita nostattavat.

VALOKUVATORSTAI
.

13 comments:

 1. Upeat on portaat.

  ReplyDelete
 2. Tuomiokirkon ja eduskuntatalon portaat ovat Helsingin hulppeimmat. Portailla kai usein pyritään muistuttamaan, ettei taloon noin vain pääse. Tässäkin talossa on vielä sisäpuolella nykyaikaiset hidasteet, turvatarkastus.

  ReplyDelete
 3. Tiedähäntä tietääkö kaikki, mutta postiosoite on tuonne ylen kelpo
  ja helpohko:

  Eduskunta
  Arkadianmäki
  200 NOLLAA

  ReplyDelete
 4. Kiva kun tulitte, Hilkka, Kirsi ja Oh-Show: Täällä Blogistanissa ei ole portaita, eikä minun kommenttilaatikossani edes Word Verification kirjainhidastetta.

  Arkadianmäki - mikä runollinen korkealentoinen nimi! 200 NOLLAA ei mitenkään ylevä :) Ihan uusi tieto minulle tuo postiosoite!

  En tiedä mitä portailla tahdotaan ilmentää, jos mitään, ehkä on vaan haluttu rakentaa komea pytinki ylös jotta se näkyy kauas ja kuvastaa ylintä johtoa. Sieltä voidaan sitten laskeutua kansan keskuuteen.

  Vierailin toissakesänä Eduskunnassa. Turvatarkastus oli hiukan hassu seremonia :)

  ReplyDelete
 5. Charlotta4:59 pm

  Ah! Roomassa näytti varmaan tältä, kun se oli uusi, tai faaroiden aikaan Thebassa.Eduskunnassa en ole koskaan käynyt, sinnehän pitää mennä!

  ReplyDelete
 6. Taidanpa itsekin sinne yrittaa menna seuraavalal Suomen kaynnillamme talvella. ;o) En ole koskaan kaynyt, hui minua! Taytyy korjata asia!

  ReplyDelete
 7. Varmaan kaikille tutut, juhlavat portaat. Olen käynyt vieraisilla mutta silloin taidettiin mennä sisään kuvasta vasemmalta, sivuovesta joten ei ole tullut noita portaita kokonaan harpottua.

  ReplyDelete
 8. Tutulta näyttää - on tuolla joskus tullut seistyä mieltä osoittamassa8] Kyläkoulujen puolesta sitä tekee mitä vain...

  ReplyDelete
 9. Onneksi noita portaita ei tarvitse päivittäin kavuta...ottaisi aika lailla voimille. Tosin ne 200, jotka niitä päivittäin kipuavat, saavat sen mukaan ansionsakin. :)

  ReplyDelete
 10. Charlotta ja M'man

  Uskoisin että Eduskunnasta saa tilattua ilmaisen opastuksenkin vierailulle.

  Savisuti, Hyvä tietää sivuovesta. Liikuntarajoitteisetkin siis pääsevät sisään.

  Inkivääri, Sinähän olet aktivisti! :D

  Tarjuska

  Hih, rappusten kiipeämisestäkös ne saavatkin palkkansa? Meistä moni on ihmetellyt mistä heille maksetaan... Hah hah haaa!

  ReplyDelete
 11. Hih..Jos niitä portaita ei jaksaisi kavuta, niin palkkakin jäisi ehkä saamatta. :))

  ReplyDelete
 12. Ne on hienot portaat vaan pidän enemmän noista pylväistä :).

  ReplyDelete
 13. Tosiaan; pylväät! Katse oli kiinnittyneenä vain portaisiin kun niistä puhuttiin :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.