Sunday, November 04, 2007

EKA LUMI

.
First snow on the 3rd of November. Took a picture on the fourth. Ensilumi eilen. Dokumentoin sen tänään kävelylläni. Otin kuvia joen varressa.

Hyväntuulisia ihmisiä reippailemassa koirineen auringonpaisteisessa talvi-ilmassa. Koirat halusivat tehdä tuttavuutta näkemiensä koirien kanssa mutta määrätietoisesti niitä vietiin toiseen suuntaan. Minulla oli musiikkina vanhaa klassista Julio Iglesiasta ipodissa. Tänään pistettiin viimeisin Juanes ipodiin: LA VIDA ES UN RATICO. (Elämä on lyhyt hetki). Sitä kuuntelen huomenna maisemassa kävellessäni.

The first Christmas card arrived the day before yesterday. It's from Jocelyn, from England. Ensimmäinen joulukortti saapui toissapäivänä. Se on Jocelynilta Englannista. Hän on muuttanut Plimötthiin. (Plymouth)Tämä päivä on sujunut mukavasti kotitöiden ja muiden askareiden parissa. Talvirenkaat on vaihdettu. Pyykkiä pesty. Pölyjä pyyhitty. Kymmenennen kurssiviikon nettitehtävä lähetetty, aakkosista ideoitu sanastotehtävä, tyyppiä "b niinkuin banaani". Sanat liittyvät työelämään. W for work.

Kuuntelen kaunista musiikkia maailman kauneimmalla kielellä. Persiaksi. Ziba. Ghäshäng. Kheili ghäshäng! Are.

Kaunis = ziba = ghäshäng
erittäin = kheili (kh kuten saksan ach-äänne)
are = joo
.

3 comments:

  1. Eskimo joulukortissa. Ovela veto Jocelyniltä. Tai työntäähän se taisi sen kortin kuoreen ja sitten postilaatikkoon. Punaiseen... eikun siniseen, punaiset ovat Lontoossa. Uskotko? (Peikko kyselee taas.)

    ReplyDelete
  2. Ei ole loppunut veto Isopeikon loistavasta havainnointikyvystä. Eskimohan siinä ratsastelee aasilla! En usko että olisin huomannut ellei Jocelyn olisi kirjoittanut ja huomauttanut "here's an eskimo in the holy land". Sininen postilaatikko ei kuulosta uskottavalta... Is the Peikko pulling my leg? Vedätkö nenästä? Tämän päivän postauksessa onkin sitten tuommoinen vetokoiran näköinen otus.

    Hannele

    Maisema oli eilen lumella kuorrutettu ja kaunis! Bonuksena auringonpaiste.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.