Monday, December 31, 2007

ALENNUSMYYNNEISSÄ

 1. Alennusmyynneissä tuli pyörähdettyä. Se on ollut jo monena jouluna järkevämpi vaihtoehto kuin  joululahjojen ostaminen toisillemme. Saa mitä haluaa, ja alennuksella. Ostin muun muassa laadukkaan talvitakin Haloselta, ja täydensimme Columbo-kokoelmaa parilla boxilla. 
 2. A funny thing happened, or rather, a funny thought occurred to me; What is Lieutenant Columbo's first name? I don't think he has one on the series.
 3. Joku kysyi Columbon etunimeä viimeksi katsomassamme jaksossa. Hän mainitsi että vaimo on ainoa joka sitä käyttää, mutta ei kertonut mikä se on. En voi sanoa että olisin koskaan tullut asiaa ajatelleeksi. Riemastuttava havainto. Jakso oli muutenkin kiinnostava. Juonen käänteet oli sijoitettu kadettikouluun. Murhaajan rooli on aina annettu kuuluisille, taitaville näyttelijöille, mikä lisää sarjan ansioita.
 4. Oivallisia löytöjä alennusmyynneistä. Piipahdimme jouluaattona Jumbossa, siis viikko sitten, muutama päivä sitten Itäkeskuksessa, ja tänään Sellossa. Menemme aina heti aamusta ja pääsemme pois ennen kuin ruuhkaa alkaa muodostua. Ensin pieni kierros oikeaa shoppailua sekä näyteikkunaostoksia, sen päälle ruokaostokset. Heräteostoja emme suosi, joten eipä tarvitse kotona katsella ja ihmetellä että mitä minä tälläkin teen, tai ohhoh mitä tuli erehdyksessä ostettua. 
 5. Pieni hankaluus; en näytä tänään pääsevän kommentoimaan muualle, enkä oman blogin kommentteihin. Kävin kirjoittelemassa blogitoveri Olemattomalle kommenttia, mutta kommentti hävisi, sekä sen jälkeen koko word verification - kirjaimisto. Niin että jos ette saa minulta kommentteja, se johtuu teknisistä vaikeuksista.
 6. Hyviä alennusmyyntejä kaikille jotka niissä käyvät! Yksi fantastinen ryhmä hankintoja, joista nautin näinä päivinä, ovat alennuskirjat. Niitä olen ostellut varastoon, for a rainy day... and now that rainy day is here. Olen lukenut intohimoisesti pari viikkoa ja into jatkuuuuu....

8 comments:

 1. Oikein antoisaa vuotta 2008 sinulle!

  ReplyDelete
 2. Hyvää alkanutta vuotta!
  Rita, voisinko pyytää palvelusta?
  Pistäytyisitkö sivullani suomentamassa erään laulun kertosäkeen Vedrai, Vedrai, tai tiivistäisitkö laulun keskeisen sanoman.
  Ihan intuitiivisesti en sitä lähde itse suomentamaan siitä kysyvälle :)
  Muutoksen kohtaamisesta, näkemisestähän siinä ymmärtääkseni lauletaan antaumuksella.

  ReplyDelete
 3. HAPPY 2008!

  IT IS FAR BETTER THAN 2007 ALREADY

  I CAN FEEL IT!

  :->

  ReplyDelete
 4. sikuri2:33 am

  Suosittelen Barbara Kingsolver: Poisonwood Bible ( SUOM. Myrkkypuun siement) (Sanovat, että käännös ei ole kovin hyvä).
  Pahki-hyvä on myös Elisabeth George: What happened before he shot her. Tapahtuu Lontoon laitakaupungilla. Järisyttävän vaikuttava keromus siitä, mitä voi tapahtua lapsillemme.
  JA Hyvää uutta vuotta! Pienillä kirjaimilla vaan, kun se on kummiskin vain yksi vuosi "saatossa"

  ReplyDelete
 5. Leonoora, jos käännös on toddella tärkeä, voin tehdä sen myöhemmin. Nyt kävin etsimässä ja totesin että se on ilmeisesti videolla. En voi pistää ääntä päälle kun puoliso vielä nukkuu.

  Gledwood, I can feel it, too. Absolutely. New Year's resolutions, here we come!

  Sikuri, hieno ajatus että lukukelpoisia kirjoja on maailmassa silmänkantamattomiin :) Ja me osaamme lukeakin!

  ReplyDelete
 6. "What is Lieutenant Columbo's first name? I don't think he has one on the series."

  Koko sarjan aikana sitä ei taideta paljastaa, mutta nyt on joku ottanut kuvaruutukaappauksen juuri tuosta DVD versiosta ja Frankiltä tuo tuossa Columbon poliisihenkkarissa olevan nimikirjoituksen eka nimi näyttää:

  Columbo signature

  ReplyDelete
 7. cathy5:33 am

  I think the answer to your question may be here ....

  http://www.columbo-site.freeuk.com/

  ReplyDelete
 8. Johannes, Cathy... May I be FRANK with you? I thought it was cool when he didn't appear to have a first name, hah hah.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.