Friday, December 21, 2007

TERVEENÄ SAIRASTAMINEN ON MUKAVAA

Kuva ei nyt postaannu millään joten olemme ilman.  Sen sijaan klikkaillessani taisin osua uudenlaiseen kirjasimeen.  Eipä hassumpaa.

Onpa fantastinen tunne olla jalkeilla. Eilen flunssaan tuli ikävä piirre; velttouden lisäksi pää- ja niskakipua. Hirveän epämukavaa sairastaa kun on kipeä. Tänään on taas hauska sairastaa kun on melkein terve.

Sain aamulla kirjoitetuksi ja lähetetyksi nettikurssin viimeisen meilin. Seuraa loma! Lepoon, virkistymiseen, uudistumiseen.

Muutama koulussa työskentelevä opettajaystäväni vetää viimeistä viikkoa viimeisillä voimillaan, korjaa loppukokeita, antaa arvosanoja, valmistautuu ojentamaan oppilaille todistukset. Sitä eivät monet ulkopuoliset tiedä että kouluopettajat tekevät joskus duunia 7 päivää viikossa. Niin tein ainakin minä silloin kun opetin kouluissa.  

Vilkaisin äsken Italian TV:tä. Che? Uusi sana? En tunne sanaa "robinud". Ai jaa, se olikin Robin Hood! Niinpä tietysti. Heh. Vai onko se pelkkä 'e' kun hoot poistetaan?  

Nyt siivoilemaan. Tämä terveenä sairastaminen tuntuu mukavalta.


4 comments:

 1. Sairaslomat menevät ihan hukkaan
  jos on kipeä :)

  ReplyDelete
 2. Niin menevät, Olematon :) Keväällä 2004 minussa ei ollut muuta vikaa kuin että ääni meni, joten peruutin kaiken opetuksen ja hain kirjastosta korkean pinon lukemista ja koulutin itseäni lisää vaikka millä alueella. Muistan että luin ainakin viestintää, miten tulla toimittajaksi, unien psykologiaa... Taisi olla elämäni paras sairasloma, olkoonkin että palkaton.

  ReplyDelete
 3. On aika helppo uskoa, että on epämukavaa sairastaa, kun on kipeä.
  Toivottavasti toivut jouluksi, Rita.

  ReplyDelete
 4. Kiitos toivotuksista, Kirsi. Tänään on taas oikein mukava sairastaa :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.