Tuesday, January 15, 2008

ENGLISH & SPANISH

 • I've spent most of my time online these past few days, but mostly as a teacher, not as a blogger. Well, here I am now. At your service.
 • Aika on mennyt nettikurssia käynnistäessä, eikä ole blogeihin oikein riittänyt puhkua. Omiin eikä muiden. Joka päivä tulee pari kierrosta toki tehtyä.
 • Pitää erikseen kiittää kolmea bloggaria jotka ovat kehuja antaneet minun (ja muidenkin) blogitovereidensa sivuille, kukkasen ojentaen. Ne ovat Blogisisko 3, Hanneles paradis ja Kimmo. Linkittäisin jos osaisin ja ehtisin. Nyt heittelen vain lentosuukkoja.
 • Monena iltana olemme katsoneet jonkin jakson Columboa. Ne sen kun paranevat. Viimeksi näkemässämme oli irlantilainen runoilija, jolle oli kirjoitettu vuolaasti virtaavat repliikit ja supliikit. Hän teki murhan, ja siitä eteenpäin minne hän menikin sinne ilmestyi Columbo. Heistä tuli kaverit, wouldn't you know, heittivät yhdessä tikkaa, ryyppäsivät viskiä ja lausuivat mitä taidokkaampia limerickejä. Keksittekö äkkiä mikä rimmaa sanan "pelikaani" kanssa?  
 • ... pelican... so much food in his beak... I don't know how the hell 'e can... Something like that went one of the limericks. They were brilliant.
 • Juonta en paljasta, jotta voitte itse nauttia kun ja jos katsotte.
 • Lauantaina una fiesta latina, juhla espanjankielisten ystävien ja tuttavien seurassa, Club Amigos järjestää. Illan juhlaa edeltää kokkauskurssi klo 16 alkaen. En ole ilmoittautunut mutta toivottavasti säästävät ruokaa meille jotka tulemme fiestaan.
 • Italialais-espanjalaisesti voisimme hyvästellä nyt
 • HASTA LA PASTA!

7 comments:

 1. Minultakin tuli kukkia muutama päivä sitten, unohdin vain laittaa viestiä, hih.

  ReplyDelete
 2. Minultakin tuli kukkia muutama päivä sitten, unohdin vain laittaa viestiä, hih.

  ReplyDelete
 3. Muchakset graciakset, Jonna! En aamulla ehtinyt käydä blogissasi vaikka piti, mutta mainitsin sinut Hannelen kommenttilaatikossa ja totesin että antaisin sinullekin flores jos ehtisin :)

  ReplyDelete
 4. Pelikaani
  Pemmikaani
  Tsingiskaani
  ...
  Niskaani
  Takaani
  Tuskaani
  ...
  Ah, se kirjava pelikaani
  Oli lääkettä tuskaani
  Enkä muuta suuntaani
  Vaikka oisin sultaani
  ...
  Peikko on hieman yllytettävissä.

  ReplyDelete
 5. Isopeikon runosuoneen voi aina luottaa. Tosi kiva suoritus :) Hauska lukea.

  Itse en ollut ehtinyt vielä suomeksi kokeilla, ajatukset olivat englannin pelican'issa, vaikka tulin kysyneeksi ja haastaneeksi suomen kielellä.

  Englannin kielessä "can" auttaa asiaa, suomen kielessä sekä se että meillä on -aani-päätteisiä sanoja eninnäkin valmiina, ja toiseksi omistuspäätteellä -ni varustettuina. Nyt kun suomea alan fundeerata :)

  Pemmikaanista tulee mieleen myös mohikaani.

  ReplyDelete
 6. Pelikaani ei ollut mikään pyromaani, mutta sitä aina syytteli fasaani, jolla oli rinnallaan aika muhkea, mutta väritön daami.

  ReplyDelete
 7. Ei hassumpaa, Utuinen, lutuinen :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.