Wednesday, March 26, 2008

BANAANIOLUTTA JA PAKKASTA



Banana beer. Tasted of bananas but didn't taste much like beer. More like lemonade.  We didn't want more after that one bottle, which was fortunately the only one we had bought.

Keltainen banaaniolut istui pääsiäisen juhlistamiseen, mutta ei jättänyt kaipausta toiseen pullolliseen. Meille riitti tuo yksi kahteen pekkaan. (Pekkaan?) Baarimikko, matti kukkarossa, kahteen pekkaan...

Aamuoppilaan jälkeen selvittelin kurkkua ja join teetä ennen puhelinoppilasta, minkä jälkeen köhinä ja kakistelu jatkui. Hurja helpotus hoitaa loppupäivän opetus netissä ilman ääntä. Olen muuten kaavaillut nettikurssiin ääntä mukaan. Se ei ole mikään monimutkainen temppu, arvelen. 

Siivooja ei tule tänään, meilasi ja sanoi olevansa kuumeessa. Eilen toinen italian oppilaista oli kuumeessa. Flunssa niittää jengiä joka puolella.  

Ulkona on satumaisen kaunis talvi-ilma. Pyryttää. Aion sukeltaa sekaan ja lapioida lumet rappusilta ja kulkuväylältä. Perheen herrahenkilö teki saman jo sanomalehden hakiessaan mutta lisää on satanut ja sataa. Kaikille riittää lumihommia pikkupakkasessa. Talven nautintoja. Vielä ehtii ennen kuin kesä koittaa. 

3 comments:

 1. varmasti aika mielenkiintoinen makuelamys tuokin...bananabeer... ;o)
  itse blogitin persikan makuisesta oluesta. siina nyt onneksi viela maistuu olut taustalla. Hippasen viela hedelmaa lisaa ja menisi tosiaan sekin jo ihan limpparin puolelle.
  Toisaalta niin mielestani kay useinkin hedelman makuisissa oluissa, kuten Mort Subit (belge) - oletko koskaan maistanut? Akkikuolemasta nyt ei ole kyse kun sita maistaa, mutta ihan hyvaa sekin on. ;o)
  Mukavaa vkonloppua.

  ReplyDelete
 2. "Mort subit" - heh :) En ole maistanut. Eniten pidän oluesta oluena, ilman hedelmiä.

  Ai miten hauskasti sanot "hippasen" - hih! Riemastuttava sana. Sitä voi maistella oluen ohessa.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.