Tuesday, March 25, 2008

EI KAHTA ILMAN KOLMATTALallallaaaa... *cough, cough* - no, I cannot sing with this voice (or any other voice for that matter.) I'm still a little hoarse. Olen edelleen pieni hevonen, eikun siis hiukan käheä. Ei iso paha että nyt on italian oppilaista toinen sairaana ja tämän aamun tunti peruutettu. Voin edelleen kokoilla omia äänivaroja.  

Kerrataanpa viimeaikaiset kohtalon oikut: 

Keskiviikkona sain siivoojan, mikä oli kaikinpuolin hieno kokemus, mutta juuri ennen kuin hän saapui, talostamme katkesi vesi. (Pärjäsimme silti.)

Perjantaina astianpesukone meni epäkuntoon. (Tänään tulee korjaaja.)

Sitten suihkuhuoneen lattiakaivo tukkiutui. (Saatiin kuntoon.)

Outoa että sattuivat noin peräkkäin. "Ei kahta ilman kolmatta", sanotaan, ja "Onnettomuus tulee harvoin yksin." Samaa ilmiötä lienee tapahtunut kautta ihmiskunnan historian.  Maailmankaikkeuden lakeja? 

Luolamies  oli juuri keksinyt tulen ja tottumattomana poltti kulmakarvansa. Auts! Hän horjahti ja löi varpaansa kiveen. Yhdellä jalalla hyppiessään hän menetti tasapainonsa ja putosi jokeen.  Onneksi siellä ei ollut krokotiileja. Ei kahta ilman kolmatta. Hyvä jos jäi kolmeen.


9 comments:

 1. Yhtenä keväänä hajos parin kuukauden sisällä TV, astianpesukone, liesi, tietokone ja kaksi kännykkää heitettiin (Poika) samalla viikolla koiran vesikuppiin ja vessanpönttöön. Kolme ensimmäistä hajosivat lopullisesti, muut saatiin pelastettua.

  Tietokoneen kohdalla oli kohtuullisen epätodellinen olo...

  ReplyDelete
 2. Ohhoh! Ei kai vain tuo kausi ollut alkusoittoa sille kun aloit muuttua Olemattomaksi? Ehkä jotkut voimat kutsuivat sinua pois aineellisesta, kohti henkisyyttää... huuu....

  ReplyDelete
 3. Ei kyllä se oli ihan vain sitä, että kodinkoneilla on tietty ikä mitä ne eivät suostu toimivina ylittämään :)

  ReplyDelete
 4. Minulla oli tiskikoneen korjaajan kanssa tänään juttua noista. Saa nähdä muistanko huomenna kun teen blogipostausta. Mainitsemisen arvoisia asioita.

  ReplyDelete
 5. Kodinkoneiden hajoaminen samaan aikaan selittyy sillä, että monesti koneet on hankittu samaan aikaan. Minulla on keittiössä yhtäaikaa ostetut liesi, astianpesukone, jääkaappipakastin, liesituuletin ja pyykkikone. Todennäköisesti ne "pamahtelevat" samana vuonna rikki. Käyttöikä tulee täyteen.

  Onnettomuuksien yllättäessä sanonta "ei kahta ilman kolmatta" pitää kyllä paikkansa.

  ReplyDelete
 6. Tuota vähän epäilin meilläkin syyksi liedelle ja astianpesukoneelle.

  Meillä edelliset olivat tehneet keittiörempan ja uusineet keittiökaluston, joten liesi ja astianpesukone lienee hankittu samoihin aikoihin.

  ReplyDelete
 7. Marlis11:35 pm

  Kiitos sinulle värikkäästä kerronnasta. Vierailen silloin tällöin blogissasi, joten ojennan sinulle kunniamerkin.

  ReplyDelete
 8. Quel charmant concert de jaune!!

  ReplyDelete
 9. Tekosyy ja Olematon: Järkeenkäypää matematiikkaa kieltämättä. Meillä käytetään liettä vain viikonloppuisin, muuten mikroaaltouunia, joten voisin järkeillä että lieden käyttöikä on pidempi kuin tiskikoneen.

  Marlis; Kaunis kiitos! Tulen käymään...

  Lyliane: Très sympa, merci pour tes mots:)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.