Monday, March 24, 2008

PÄÄSIÄISLOMA ON OLLUT HUIPPUKIVAPääsiäislomaa vielä tämä päivä.  On irtauduttu arkirutiineista monin tavoin. Kaikkein juhlavinta ja jännittävintä on ilman muuta ollut saada nähdä persialaisia, kuulla persian kieltä, tutustua uusiin ihmisiin, tavata niitä joita tapaamme vain harvoin  ja meilailla bahaitten kanssa. 

Tavallisesta poikkeavaa elämää vietämme nyt kotonakin koska tiskikone ei toimi. Pesemme astiat käsin kuin olisimme palanneet ajassa taaksepäin tai viettäisimme mökkielämää. Ihan hauskaa. Vähemmän hauskaa: eilen suihkuhuoneen lattiakaivo tukkeutui. Perheen herrahenkilö joutui sitä rassaamaan. Huh, en usko että minusta olisi siihen.  

Muuta kivaa tällä lomalla: Paistoimme lättyjä yhtenä päivänä. Söimme mämmiä.  Vaihtelua ruokavalioon. Variatio delectat. 

Huomenna palaamme entiseen ohjelmaan. Minulla on italian oppilaat aamulla ja sen jälkeen odottelen astianpesukoneen korjaajaa sekä valmistaudun keskiviikon englannin opetukseen.  Keskiviikkoillaksi on kutsu mennä Club Amigos vuosikokoukseen kulttuurikeskus Caisaan mikä olisi mielenkiintoista, mutta joudun jättämään väliin. Keskellä työviikkoa on vaikea mennä minnekään, ja sitäpaitsi varhain torstaiaamuna opetan italiaa. Performanssi kärsisi edellisen illan espanjasta. Hidas hämäläinen ei vaihda niin sutjakasti.

4 comments:

 1. Anonymous1:26 pm

  Hauskaa pääsiäistä!

  ReplyDelete
 2. Niinhän ne onnettomuudet usein samaan aikaan. Mitä sinä kieliä vaihteleen, vaihteluahan se, jos opettat espanjaa vaihteeksi italian oppilaalle...

  ReplyDelete
 3. Olet ehtinyt kirjoittaa taas asiasta jos toisestakin sillä aikaa kun viimeksi täällä kävin.
  Minä ostin Mannerheimintien Sokokselta savukalatäytteisiä lättyjä, hyviä olivat, mutta kotona ollessani en kyllä olisi niitä raaskinut ostaa, vaan olisin tehnyt ne itse, olivat sen verran painavia, ja siksi hintavia :D.

  Hannelella on wery special and nice kastelukannulaukku, ja mikä onni onkaan saada vierailla noissa upeissa puutarhoissa.
  "Laukku" on varmasti herättänyt ihastusta ja kommentteja kanssakulkijoilta.

  ReplyDelete
 4. Onpa kiva nähdä teitä täällä, Auringonkukkametsä, Hannele ja Leonoora!

  Auringonkukkametsän blogissa on hyvä jekku.

  Hannele: Ajattelin ihan samaa että "onnettomuus tulee harvoin yksin", kai se menee jonkin kosmisen lain mukaan. Käsilaukkusi, johon Leonoorakin viittasi, on aikamoinen katseenvangitsija :)

  Leonoora: Tervetuloa takaisin Blogistaniin. IRL olet ollut eri tavalla lähelläni, vaikka en ole Manskilla hengaillutkaan viime aikoina. Käväisimme juuri kaupassa, ja tuumimme maitohyllyn luona että tehtäiskö lättyjä... päätimme kuitenkin että ei tehdä koska ovat aika tuhtia tavaraa. Tehdään ihan kevyt iltapala. Ainakin mieli tekee porkkanoita! Mämmin vastareaktio?

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.